Podglądam (oczywiście po cichu) wiele wątków na tym forum już od dawna, ale przy tych lampach zdecydowałam się odezwać, no i oczywiście się przywitać.
Mam takie same (wys 80 cm), tylko na razie leżą w garażu i czekają na wolny czas ema.
W jaki sposób je mocowałaś? Do jakiejś kostki czy do czegoś innego?
Rewelacja ten cis, oto dowód, że nie należy wyrzucać starych okazów
Pozdrawiam
Doczytałam do końca, qpy nie zazdroszczę, ale miejmy nadzieję, że robale niegroźne dla roślin, plan ogrodu jak dla mnie rewelacja, tylko czekać jak wszystko urośnie i pokaże zamysł ogrodniczki
Nie, moim zdaniem to szlachetne mocne pędy. Musisz je przyginać w łuki, wtedy róża będzie obficie kwitła na każdym pędzie jaki wypuści w następnym roku.
tak to wygląda - tylko sznurków nie ma przy malinach tylko taki ogranicznik z deseczek
kiedyś maliny chcę zlikwidować i może taką szopkę ogrodową zrobić
aaa Tocha zuważyła że drzew za płotem nei ma tych dużych co miałam usunąć? not to usunęłam
Jolu, te Twoje hakone, rozplenice to zachwycają normalnie! Cudo!!
Nie cytuje wszystkich zdjęc bo miejsca by zabrako, ale piękne są wszystkie. Zazdroszczę tyle słońca w ogrodzie
Po prawo od altanty posadziliśmy glediczję od Makusi :**** może pod nią stworzyc ten lesny zakatek jak to nazwała Monika z rodkami? kiedys myśleliśmy tam o ognisku ale skoro trafiłam tam glediczja (M tak postanowił) to ognisko będzie przed altaną.
Asia inspirki cudne, hakone i rodki czad! i podoba mi się pomysl z dołozeniem kwadratów przy altanie
edit: żywoplociki jak najbardziej, widze na pinterest że sie w nich lubujesz ja przez Ciebie też
Odnośnie sadzenia dwóch czy trzech sztuk drzew to Szefowa pisała, że zależy wszystko od kompozycji w jakiej drzewa będą rosły
Czasem pasują dwa a czasem pasują trzy
Ja mam dwa ambrowce i jestem zadowolona Mam po trzy Nigry i po trzy Umbry
Wszytko więc zależy od tego z czym je posadzisz i w jakim układzie je posadzisz
Anetko moim zdaniem Nigry nie przyciemną ci tego okna, podsadź je hortensjami, to topowy duet na forum a będzie pięknie