Małgosia dziękuję!! Miłe słówka zawsze cieszą A w kancikach eM. się wyspecjalizował i faktycznie dociął te ścieżki w warzywniku. A ogród u mnie obecnie obsypany sporą warstwą śniegu. Jakiś inny klimat tu panujeIdę zobaczyć co działasz, bo straszne tyły na O. mi się porobiły
Renia w hortkach rosną amonogawy. W sumie 6 szt, posadzone co jakieś 3 metry. Rabata od cisa ma ok. 1 metra. Ale muszę na wiosnę ją lekko poszerzyć, wyrównać i zaplanować jakieś jednorodne najniższe piętro. Nie wiem jeszcze co posadzić, ale coś pomyślę. Mam zimę na przemyślenia, a może w międzyczasie ktoś coś podpowie
Kami, żyję i mam się dobrze, co zawsze możesz sprawdzić f2f
Obiecuję nawet świeże mleko do kawki <lol>
Co do zimy, zasypana jestem na pewno bardziej niż większość cywilizowanego społeczeństwa Już pisałam, tu jest jakby inny świat Nawet dziś rano jeździła piaskarka, bo na drodze sam lód.
PS. Zostawiłam Ci dyńki wiesz gdzie,
możesz podjechać w każdej chwili i sobie zabrać
Ania, dziękuję! Rzeczywiście mamy domek na górce. Mgły super wyglądają rano. Jak jest dobra przejrzystość powietrza widać też Tatry, a wieczorem cały Nowy Sącz oświetlony jak na dłoni. Lubię to miejsce i fajnie mi się tu mieszka Choć ostatnio ciągle albo zamglone, albo ciemno
Golterię poznałam w tym roku bardzo mi się podoba. Nawet myślałam żeby nią całą skarpę obsadzić, ale u mnie brak kwaśnej ziemi i skarpa nasłoneczniona bardzo bo od samego rana do 16. Nie wiem czy dałaby tam radę