Witaj serdecznie - domek masz śliczny - musi być też piękny ogród
widzę, że położyłaś matę - dobrze i nie
Przed posadzeniem roślin dobrze jest nią udusić chwasty i trawę pod nasadzenia, ale jak się w nią posadzi rośliny to i je zaczyna dusić - zobacz
Sebek nie wiem, kupiłam na przednówku, ale nie było nazwy ładnie rośnie mogę Ci kawałek wysłać najpierw pokazują się takie czekoladowe kielichy a z nich wyrastają takie piękne czerwone dzwonki z białymi języczkami
Dzięki Marzenko i Sebku, na Was zawsze można liczyć Dobrze, że nie zdążyłam ich dzisiaj posadzić. No to poszukam dla nich innego miejsca, tyle że ja prawie wszędzie mam korę. Może przy altanie, trochę ich tam już mam?
Musisz sama zdecydować Gdyby były białe to OK - możesz je posadzić w korze, ale w większej plamie - wtedy będą widoczne
Gdyby je tak przed sianiem do lodówki albo zamrażalnika? Myślisz że jest sens? Może poczekać lepiej do wiosny?
a co mi szkodzi? Przywiozę i tyle
Moje się już dawno wysypują
Sebek może na siłę ich nie wyciskaj bo Ci się jeszcze zbuntują i co??? Wtedy pewnie mnie będziesz przeklinał Bluszczyk też masz fajny Jak nie sprawi Ci to kłopotu to taką malutką szczepką mnie możesz pocieszyć
Zdjęcia kropelkowe cudne Oglądałam po kilka razy
Z werbeną coś wymyślę Jeszcze bluszczyk - może coś mi jeszcze uda skubnąć.
Gdyby je tak przed sianiem do lodówki albo zamrażalnika? Myślisz że jest sens? Może poczekać lepiej do wiosny?
a co mi szkodzi? Przywiozę i tyle
Moje się już dawno wysypują
Sebek może na siłę ich nie wyciskaj bo Ci się jeszcze zbuntują i co??? Wtedy pewnie mnie będziesz przeklinał Bluszczyk też masz fajny Jak nie sprawi Ci to kłopotu to taką malutką szczepką mnie możesz pocieszyć
ALe piekna jarzębina
Sebek ma rację wrzosy zginą w korze.... Może w inne miejsce je posadzisz, gdzie bedziesz mogła gęsto je powtykać aby nie było widać kory?
Aga Grandiflora do tesciowej
Carexy były po 3 i 5 zł. Mi się takie mniej paskowane podobały
Ja tam musze z Tobą pojechać, bo sama patrzę i nie widzę... Te bardziej paskowane to moje variegaty, ale takich o jakie Sebek pytał nie widziałam, ślepa jakaś jestem
Aga o której jutro będziesz?
Ok.16. Mogę poczekać do 16.30. Ale nie zawracaj sobie mną głowy, po prostu pojadę i lepiej przetrę okulary
Ana, fakt ! torby szkoda na śliwki będzie na inne okazje
a muffiny - oj lubimy i my i muffiny i inne smakołyki ja sobie nie odmawiam, ale potem basen, joga , kije..... no nie ma lekko
Sebek
Asiu, dziękuję za pamięć, zyczenia, za to, że zaglądasz do mnie ! bo ja już nie daję rady, więc o wybaczenie proszę tu u mnie
Joanka, dobry pomysł ! hurt to jest to
a z fotkami to tak bywa.... miałyśmy masę czasu, a widzisz..... no bywa.....
Betysiu, bądź, tylko bądź please !
Ja tam musze z Tobą pojechać, bo sama patrzę i nie widzę... Te bardziej paskowane to moje variegaty, ale takich o jakie Sebek pytał nie widziałam, ślepa jakaś jestem