Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Wieloszka 21:25, 02 wrz 2012

Sebek napisał(a)

Buuuu, ja chcę wakacje!!!

Jest nas więcej - w kupie raźniej!

Moje dzieci są jeszcze w tym wieku, że cieszą się z powrotu do szkoły. Jesteśmy z M. w opozycji
noemi 22:11, 02 wrz 2012

Wieloszka napisał(a)

Wieloszka pozdrawiam .... krótkiego tygodnia Nam życzę .... sobota już tuż tuż

Jessssu jak optymistka Przede mną cały PIERWSZY tydzień szkoły moich dzieci, na dodatek z maksymalnie rozkopaną drogą dojazdową do Psiaka Znów trzeba wejść w ten kierat, przystosować siebie i dzieci do nowej szkolnej rzeczywistości i mnóstwa obowiązków... Buuuu, ja chcę wakacje!!!

Ups ..... ....no tak .... zatem powodzenia życzę .... i oby do soboty ......
KasiaWB 22:48, 02 wrz 2012

Madzia, już odpowiedziałam u siebie, że moim zdaniem bierz tą Pissardi szczepioną najwyżej ) ja szukałam właśnie jaknajwyżej szczepionej niskich nie chciałam zgadzam się w 100 % że ten kolor liści to jest to
Pozdrawiam serdecznie
Milka 13:33, 03 wrz 2012

I co, wybrałaś już tę Pisardi?

pomysł Alinki z rojnikami super, ale ja też twój skopiuję, nie wiem czy w tym roku zdążę, ale pomysł jest
do soboty
Madzenka 20:37, 03 wrz 2012

Madzia kupilam sobie dzisiaj 3 miniturowe rojniki i wepchnęłam na siłę do skrzyneczki Jak je w takich warunkach podlewać?
noemi 20:39, 03 wrz 2012

Marzenko prawie wcale ich nie podlewam ... bo one lubią sucho .... na początku je podlewałam raz na jakiś czas .... teraz, po deszczach to nie robię nic... dlatego są takie fajne
Madzenka 20:54, 03 wrz 2012

noemi napisał(a)
Marzenko prawie wcale ich nie podlewam ... bo one lubią sucho .... na początku je podlewałam raz na jakiś czas .... teraz, po deszczach to nie robię nic... dlatego są takie fajne

To jeszcze bardziej mi się podobają
noemi 09:52, 04 wrz 2012

KasiaWB napisał(a)
Madzia, już odpowiedziałam u siebie, że moim zdaniem bierz tą Pissardi szczepioną najwyżej ) ja szukałam właśnie jaknajwyżej szczepionej niskich nie chciałam zgadzam się w 100 % że ten kolor liści to jest to
Pozdrawiam serdecznie

Kasiu ,te wyższe są ładniejsze .... ale ja mam tak mały ogródek ....ciągle nie wiem .... muszę znaleźć taką , która mi się spodoba
....kolor ma niesamowity ...u mnie zdecydowanie brakuję koloru ...

pozdrawiam

Gardenarium 09:54, 04 wrz 2012

Zróbmy warsztaty obsadzania rojnikami Każdy kupi starą albo nową ramę i przywiezie, albo zrobimy w domu..a każdy pokaże co zrobił?

Instagram Ogrodowiska
noemi 09:54, 04 wrz 2012

irena_milek napisał(a)
I co, wybrałaś już tę Pisardi?

pomysł Alinki z rojnikami super, ale ja też twój skopiuję, nie wiem czy w tym roku zdążę, ale pomysł jest
do soboty

Irenko jeszcze nie ..... rojniki może będą u Kapiasów ....kupimy osłonkę i będziesz miała śliczną dekorację ....dzisiaj dam Ci znać w sprawie trzmielin , bo wczoraj czasowo się nie wyrobiłam, czynne mają tylko do 17tej