Ja szybkowar wychwalam bo mi sporo czasu pozwala zaoszczędzić tylko że akurat mi uszczelka padła i chwilowo jestem bez

.
Miałam napisać co z tymi obiadami wymyśliłam - początkowo planowałam zrobić jadłospis co najmniej tygodniowy ale u nas to nie wypaliło bo eMuś często wyjeżdża i cały plan się wtedy wali. Więc jestem właśnie w trakcie tworzenia takiej listy/ściągi na którą wpisuję wszystkie dania które lubimy i takie do wypróbowania (jak nam coś nie podchodzi albo za długo się robi to wypada z listy) a obok lista składników do kupienia więc wybieram ze ściągi i od razu mam listę zakupów - bo mi się często zdarzało, że zapomniałam czegoś dokupić i albo nie mogłam zrobić dania albo nie było tak dobre jak zawsze bo składniki kombinowane. Na razie jeszcze nie skończyłam ale już kilka razy skorzystałam i naprawde obiecująco to wygląda. Wstawiam zdjęcie ale jutro je usunę, żeby Ci wątku nie zaśmiecać.
Jeszcze nie jest skończona i nie wszystko uzupełnione no i nie wpisuję np. przypraw takich które zawsze mam w domu np. pieprz, sól, liść laurowy itp. Są też takie banalne i proste przepisy ale stwierdziłam że wszystko co jemy to wpisuję

nawet jeśli ma tylko 3 składniki