Sporo mam u siebie żywotników w różnych odmianach. Wciąż są, więc wciąż jeszcze zalety przeważają nad wadami.
łopatka wieprzowa w sezonie zimowym ma zdecydowaną przewagę.
Rytla- budowa trwała krócej niż zmagania ogrodowe, stąd różnice ilościowe.
Aniu, budowa to był bardzo ciekawy okres w naszym życiu. Z natury tak mam, że jeśli mam się czymś zająć, to najpierw zgłębiam temat. Niektóre budowlane tematy były na tyle pasjonujące, że postanowiłam je zgłębić bardziej. Jestem chyba dociekliwa....
Jolu, śnieżnie było w środę wieczorem, w czwartek było błoto pośniegowe, w piątek buro i ponuro, a dzisiaj słonecznie i bezwietrznie. Pogoda zmienna jest...bardzo.
Buziaki!
Zimozielone
Dzisiaj podczas porządków na grobie dziadka, przy cmentarnym śmietniku, znaleźliśmy z eMem wyrzucone takie oto bukszpany. Spojrzeliśmy tylko po sobie porozumiewawczo, sprawdziliśmy czy mają bryłę korzeniową, a gdy okazało się, że nawet bardzo ładną, eMuś zaniósł je do auta (czułam się z lekka głupio, ale szkoda mi ich było).
Ten, który leżał bardziej na górze jest lekko zrudziały. Co mu może być? Podpowiedzcie, proszę, czy coś z nich będzie?
na fotce widać tylko fragment ale trudna ja uchwycić bo nie dość że pod światło to jeszcze zawsze część gwiazdek odwrócona.na żywo znacznie fajniej wygląda
A tak powstawała
No i co my teraz możemy zrobić po tym co Ty pokazałaś?))))))
No i co napisać ... bo to że jesteś zdolna i masz gust to już tyle razy tutaj powiedziano
Szacun
PS A propos wianka ... na jakim podkładzie robiłaś?