Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

boguslawa_ma... 18:07, 23 sty 2017

Ptaszki oglądałam,serce się raduje ile gatunków u ciebie
U mnie w tym roku bardzo mało ptaków,a szczególnie sikorek,nawet wróbli nie ma,
mamy karmik i kulki wieszam na drzewach,kosy dziobią i sroki,ale dużo dzikich kotów jest może dlatego.
Donia72 18:59, 23 sty 2017

Bogusiu, koty potrafią skutecznie przegonić ptaszki U nas wyganiamy je, bo my swoich nie mamy, ale z całej wsi się złażą!
Agania 19:23, 23 sty 2017

Doniu ptaszki mają u Ciebie raj stołówkowy czym Ty je przyciągasz, ja jak zobaczę to tylko sikorki, ta fota z modraszką w locie....bombowa

Bardzo mi się podobają Twoje ozdoby świąteczne....masz talent w rączkach i zostaw sobie maszynę na dłużej, jestem ciekawa co znowu ciekawego wymyślisz
Donia72 19:27, 23 sty 2017

Agania napisał(a)
Doniu ptaszki mają u Ciebie raj stołówkowy czym Ty je przyciągasz, ja jak zobaczę to tylko skórki, ta fota z modraszką w locie....bombowa

Bardzo mi się podobają Twoje ozdoby świąteczne....ma talent w rączkach i zostaw sobie maszynę na dłużej, jestem ciekawa co znowu ciekawego wymyślisz

Aganiu, fotki to trzaska mój mąż. Ja nie mam cierpliwości, żeby tak stać i czekać U nas dokarmianie trwa już ponad 10 lat, więc się przyzwyczaiły. Nawet zlatują się o określonej godzinie, jak uzupełniamy nasionka. Czekają już na drzewie. U nas na wsi ludzie raczej nie dokarmiają, mają tylko karmniki, ale puste
Teraz szyję sobie następne wianki, ale myślę już jak uszyć kurczaczki
Donia72 19:38, 23 sty 2017

Mojedzieło

Agania 20:20, 23 sty 2017

Ja mam taki jeden wianuś zdobyty na allegro, może to Twój bardzo podobny tylko z dwoma zajączkami....a jeśli to nie Twój to może podsunęlam Ci pomysł....aż mam ochotę na twoje dzieło
Donia72 21:33, 23 sty 2017

Aganiu, to nie mój ja dopiero zaczęłam przygodę ze szyciem.
Agania 21:40, 23 sty 2017

Donia72 napisał(a)

Super Ci wychodzi...ten wianuś na drugiej fotce, jak zatrzymasz maszynę i znalazłabyś czas, to chętnie zamówię u Ciebie....nie odmawiaj

Czekam na Twoje kurczaczki
Rumianka 21:49, 23 sty 2017

Doniu, wianki są tak piękne, aż chce się je przytulać... Chętnie skorzystałabym z inspiracji, ale nie wiem jakiej długości uszyć tuneliki i czym je wypełnić, jeżeli możesz to uchyl rąbka tajemnicy...
22:09, 23 sty 2017
Donia72 napisał(a)
Pięknie, już pisałam wcześniej
Nie wygląda jak byś zaczynała, masz do tego rękę.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies