Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:02, 25 kwi 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Właśnie PIĘĘĘĘĘKNIE MASZ !

Jak Cię to pocieszy moje buki co prawda pendula, ale co roku późno startują, więc myślę, że nie ma się czym martwić

ps. Mój klon prawdopodobnie zdechł i nie ma zamiaru martwić się nim

ty sie nie martwis bo masz wymuskanejak sie patzry
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:01, 25 kwi 2017

Do góry
Madzenka napisał(a)
Gosia olej te france! Pięknie masz. Nie będzie Ci nornica pluła w twarz!

wczoraj prawie napuła, stanęła franca w szranki "oko w oko" zaserwowałam jej ciutkę karbitu
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:00, 25 kwi 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Oj Gosiu czuje Twój wnerw... i się nie dziwie. Ale pamietaj ze ogród masz cudny i widocznie przebwuszone zmiany będzie jeszcze piękniejszy. Narcyzy boskie

Dziękuję ci Asiu za te słowa
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:59, 25 kwi 2017

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Masakra w tym roku. Miało wymrozić dziadostwo a same plagi są. Czekamy na lepsze czasy

gosiu- no fatalnie wszytskei prawie jeżówki odmanowe mi wygniły. dzis sadziałm parę sztuk co dokupiłam własnie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:59, 25 kwi 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Czy te żonkile były sadzone jesienią czy jesienią 2015 i tyle ich nadal jest? Pięknie się prezentują

chyba tak jesień 2015 jak i wszytskei tulipany.
to narcyzy pełne białe
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:58, 25 kwi 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Czytam, że sadzisz hakone... podzielisz się namiarem?

kochana ja swoej mam i zabiore z tyłów dam na przód z na tyłach zostawię małe kawałki z podziału i poczekam az znów urosną
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:57, 25 kwi 2017

Do góry
Moniq napisał(a)
Cudne żonkile; moje w donicach-chyba bedą kwitnąć w czerwcu

to są narcyzy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:56, 25 kwi 2017

Do góry
Konieczki- moge i ryz im dawać byle poszły precz

bdn -czyściec z trawą hakone i zieloną jezówkę

Luki- no musze zakupic i dawkowac zacnie

johanka - taki komplement? rozpieszczasz mnie

Ewa004 - każdej deski ratunku się złapię

Kacha123 - poslij mi tego jamnika i niech będzie "na głodzie"
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:53, 25 kwi 2017

Do góry
Leniwa Olu - ano ten rok kiepściutki u mnie
miałam nadzieję że bez roboty większej będzie a tu jednak się myliłam.

Agaem - fajnie cię widzieć, nie popuszczaj im bo się rozpanoszą jak i u mnie

Malgol - magazyn "Twój ogrodnik" zaraz postaram sie zrobić scan

Polinko - no takie to czorty, nie mam niestety dostępu do petów, wkoło nas sami nieplący

Frezja - koty wiem że łapią, ale mój to leń domowy suseł, jak słusznie nasza Ola zauważyła

eee..tam, bacowa - to czekam , mam nadzieję że zyje bo inaczej to się zapłaczę

lojalna - i co nadmuchałaś ciepło na swoje

alex - mój raczej nornice tylko nasłuchuje jeszcze nie widziałam zeby działał. no to u nas nornice wyjadły cebul za conajmniej 500 stó. szkoda mi kasy czasu i braku ładnego ;(

Ana.Art - kota mam ale to spioch i leń, nielowi raczej

Pszczółko- opryskałam raz i za dwa tygodnie raz jeszcze licze że się uda

Nawigatorka
- ty mieszkasz przy polach więc pewnie też masz z znimi przesrane

kasja-
dziś posadziłam część , przyszły mi czyścce i jezówki zielone jeszcze dosadze hakone
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:51, 25 kwi 2017

Do góry
malkul napisał(a)
Kupiłam dziś gazete w której jest mój ogród i nawet nei mam ochopty skanować przez te szmaty nornice!!!

Polecam kota a najlepiej dwa. Rozumiem wnerwienie bo walkę toczę podobną ,ale nie martw się bo ogród i tak masz najpiękniejszy
Co to za gazeta?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:14, 25 kwi 2017

Do góry
malkul napisał(a)
sosna varelka- wszystkie 4 mam zaatakowane przez osnuje sadzonkową
tak marnieją

. Przykre bardzo.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:10, 25 kwi 2017

Do góry
malkul napisał(a)

tak robię.
karbitem ich czestuję

i nic
dziś mi nawet w dziurze jedna z nich pysk pokazała i zwiała
a kota nie masz? U nas kot tłucze nornice
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 07:50, 25 kwi 2017

Do góry
malkul napisał(a)

To jest na podgrzewanej rabacie tak?

Śliczne są na moje dzisvpodmucham może się otworzą )(
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 07:41, 25 kwi 2017

Do góry
malkul napisał(a)
I na koniec szczypta humoru

Jeśli masz przepiękną żonę, odlotową kochankę,super brykę, nie masz kłopotów z urzędem podatkowym i prokuratorem, a gdy wychodzisz na ulicę świeci słońce i wszyscy się do ciebie uśmiechają - narkotykom powiedz NIE!

Buhahahah-taka myśl przewodnia?
Ja kiedyś czytałam o kozie...Jak wydaje Ci się, że masz za dużo na głowie, obiwiązki, praca, mąż, dzieci-kup sobie kozę. Po jakimś czasie ją sprzedaj, a odczujesz znaczną różnicę

Co sadzisz zamiast lawendy?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 06:57, 25 kwi 2017

Do góry
malkul napisał(a)
Lawenda dziś poszła z dymem

I co w zamian?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:23, 24 kwi 2017

Do góry
I na koniec szczypta humoru

Jeśli masz przepiękną żonę, odlotową kochankę,super brykę, nie masz kłopotów z urzędem podatkowym i prokuratorem, a gdy wychodzisz na ulicę świeci słońce i wszyscy się do ciebie uśmiechają - narkotykom powiedz NIE!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:23, 24 kwi 2017

Do góry
Lawenda dziś poszła z dymem
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:22, 24 kwi 2017

Do góry
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:22, 24 kwi 2017

Do góry

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:19, 24 kwi 2017

Do góry

tu tez mam obawy że buk coś nei teges, prawie pąków nie ma

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies