Piękny ogród, uwielbiam go oglądać do znudzenia
Kasja świetnie to podsumowała. ...nie podobało Ci się zevzmienilas ? Boska zmiana !
Co to za odmiana cisa ?
Polinko, powiedz mi proszę czy te najwyższe trawy to miskant Morning Light? Mam trzy (przynajmniej tak kupowałam) i wszystkie mają piuropusze, a z nimi już mi się tak bardzo nie podobają?
Witaj Polinko, teraz rzuciłam się na Twój pamiętnik. Szkoda było nie zacytować tych traw, można je oglądać i sto razy Toszka kiedyś poleciła mi mieszankę do traw, którą Ty stosujesz. Jeśli moje trawki będą kiedyś tak wyglądać, to już teraz przestanę żałować tego biegania za kupami No i do znudzenia: przepięknie!
nie wierze!!!! wow, wielkie wow!!!
Kurcze...różnica ledwo dostrzegalna.Dziwię Ci się, że nie pozostałaś przy stylu industrialnym z pierwszej fotki co ja tu będę...dobrze, że jest komin-pomyślałabym, że to dwa zupełnie inne miejsca.Olbrzymia zmiana!
Oj tam, oj tam Połechtałaś i mnie Buziak
taaaaa malusia prawie nic nie widać... Poli chcesz do tyłku dostać ? Zrobiłaś z tego miejsca prawdziwe cudeńko !
Warzywnik nawet jesienią robi wrażenie! Ładny, soczysty ten poplon Pozdrawiam Edytko
Przybijam piątkę Olik Ogólnie ostatnio mam jakiś przesyt dekoracjami... Navi, jak minął weekend we Wrocku?
Warzywnik prawie gotowy do zimy, jeszcze tylko poplon przed przymrozkami mam przekopać A przy szklarni wory z liśćmi na ziemię liściową.
W tym roku robię dokładnie tak samo, drapaka tylko ubiore i na tym koniec
Dzieki za zdjęcia! Ile lat mają Twoje kostki? Często tniesz?
Anka, Ty jak czasami coś napiszesz to cały dzień się człowiek chichra Buuuuziaki dziewczyny