Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

14:17, 25 wrz 2017
leon60 napisał(a)

Wiesz, że moje buksy w tym roku niczym nie lane ? i tak się właśnie zastanawiam czy jechać z chemią bo po tych deszczach różnie może być..

w zeszłym roku pa takich deszczach mimo pryskania na grzyby moje buksy wypadły ....a dzis woda dalej stoi ...wiec to bedzie dla nich test czy zostana w ogrodzie czy jednak wyleca te obwódki bukszpanowe. (najgorszy wariant ...ale juz pomału sie z ta mysla godze ...nie chce walczyc ciagle z wiatrakami)
leon60 15:53, 25 wrz 2017

nawigatorka napisał(a)
U mnie niestety w tym roku ostry atak grzyba na bukszpanach. Myślałam ze już wysłałam z nima pojawiły się nowe ogniska

lipa... mildexem poleć
leon60 15:54, 25 wrz 2017

eee_taam napisał(a)

w zeszłym roku pa takich deszczach mimo pryskania na grzyby moje buksy wypadły ....a dzis woda dalej stoi ...wiec to bedzie dla nich test czy zostana w ogrodzie czy jednak wyleca te obwódki bukszpanowe. (najgorszy wariant ...ale juz pomału sie z ta mysla godze ...nie chce walczyc ciagle z wiatrakami)

nawet mi nie mów bo nie ma na co wymienić... cis ok ale to kosztowna impreza...
kasja83 07:19, 26 wrz 2017

leon60 napisał(a)

Czeka a ja razem z nim
Padało non stop od zeszłej niedzieli, trawnik jak gąbka w rabaty nie ma szans wejść... dziś zachmurzone ale przynajmniej nie pada, niby od jutra poprawa pogody

Na to liczę-choć cały czas coś siąpi. Wczoraj byłam jednak zdeterminowana i podlałam zarażone buksy Topsinem. Nigdzie jednak nie mogę dostać Rovralu-zdziwiona jestem.Zostało mi jeszcze jedno miejsce do odwiedzenia.
polinka 10:02, 26 wrz 2017

leon60 napisał(a)

nawet mi nie mów bo nie ma na co wymienić... cis ok ale to kosztowna impreza...

Kosztowna właśnie czekam na dostawę

Buziaki kochana
as1112 11:21, 26 wrz 2017

Witaj Olu, jestem zauroczona Twoim ogrodem. Stworzyłaś piękny, trawiasty ogród - marzenie Nieśmiało zapraszam Cię do mnie, może pomożesz mi ruszyć z miejsca i przekażesz telepatycznie trochę pomysłów
lojalna_ 11:41, 29 wrz 2017

U mnie po deszcz ach grzyb w takim ciemnym zakamarku gdzie bukszpany azalie i zawilce i widzę że je zbiera choroba
leon60 22:18, 01 paź 2017

kasja83 napisał(a)

Na to liczę-choć cały czas coś siąpi. Wczoraj byłam jednak zdeterminowana i podlałam zarażone buksy Topsinem. Nigdzie jednak nie mogę dostać Rovralu-zdziwiona jestem.Zostało mi jeszcze jedno miejsce do odwiedzenia.

Obyś walkę wygrała, może spróbuj mildexem
leon60 22:18, 01 paź 2017

polinka napisał(a)

Kosztowna właśnie czekam na dostawę

Buziaki kochana

ale jaka piękna
cmok
leon60 22:19, 01 paź 2017

as1112 napisał(a)
Witaj Olu, jestem zauroczona Twoim ogrodem. Stworzyłaś piękny, trawiasty ogród - marzenie Nieśmiało zapraszam Cię do mnie, może pomożesz mi ruszyć z miejsca i przekażesz telepatycznie trochę pomysłów

dziękuję bardzo