Święta ze śniegiem? Tyle białego i przez tyle dni, to przez całą zeszła zimę nie było, co w listopadzie.
Nowa dostawa białego trwa, a moje cebule tulipanów i krokusów w kartonie leżą. Chyba "wiosnę" zakopię w doniczkach.
W kolejności alfabetycznej mam jeszcze Astrid Grafin von Hardenberg,niestety przez zachłanność niemal ją ukatrupiłam,fotki w kolejnym sezonie
Teraz Avalon
Śliczna nóweczka
Pięknie zbudowane kwiaty ,w każdym stadium rozkwitu.
Mimo że sadzona w tym sezonie,świetnie sobie radziła ,mimo iż rosła na totalnej patelni.
Mam jeszcze kilka na A
Teraz kolej na piękną Artemis
Jak na młodą różyczkę,przesadzaną co sezon, dostaje ogromnego plusa za obfitość kwitnienia. Kolor mlecznobiały.
Zachwycające sa te kiście.
Chyba nie pachnie,przyznaję się bez bicia,nie wąchałam
Haniu dzis zrobilam dwie bombki i zuzylam tylko 50g szpilek, cekinow nie liczylam ale pewnie z 500
Zawsze wiecej zamawiam - licze ze zostanie na Wielkanoc
Agnieszko przy maluchach to nie polecam bombek cekinowo szpilkowych - balabym sie, ze cos odpadnie i nieszczescie
No i jeszcze żeby sie tak troszkę usprawiedliwić, to zajęłam sie produkcją wianków. A że zamówienie miałam duże, to i czasu potrzebowałam by mu sprostać.
Jakoś w końcu rozkminiłam to img
Sama dzisiaj po pracy zrobiłam ... polecam bo to dość relaksujące zajęcie ... włóczka została mi z ubiegłego roku kiedy to dziergałam wianek