U Sylwii szczena mi opadła jak te rośliny śmigają. Odwdzięczają się za to serce, które im daje, to widać .
Przepięknie. Można spacerować i spacerować bez końca .
Ogrodniczki moje kochane
Ja mam miłorzęba i fakycznie rośnie powoli, można go nawet lekko formować, ale musiałabyś poczytać o odmianach, bo słyszałam, że są różne, męskie, żeńskie itd.
Ja kupiłam swojego jako NN i jestem z niego bardzo zadowolona.
U mnie po 6 latach ma około 2 metrów, ale kupiłam malutkiego:
Zani odpowiem na dzisiejsze posty, chcę się podzielić nową wiedzą
Umiałąm do tej pory znajdować posty konkretnej osoby wpisując Jej Nick w budkę u góry i pokaż posty. W ten sam sposób wyszukiwałam konkretny problem wpisując nazwę roślinki, choroby, czy pojęcie.
Dziś czytajac wątek Anidowiedziałąm sie, ze można w ten sposób znaleźć na forum obrazki wg kolejności wstawienia ze wszystkich wątków
O tak:
Sprawdziłam, działa, ale zostawiłam na chwilkę pismo obrazkowe, żeby mnie na tydzień nie wciągnęło czasem
edit: Nie wiem, czy będę korzystać często, bo miszmasz zdjęciowy jest ... Pełno fotek bez segregacji, czasami wrzucane, aby było ...
Nie dziwie się Danusi, ze często ma problem z mulącym serwerem. ...
Niestety trwają prace przy zakładaniu listwy startującej (o której zapomniała firma wykonująca ocieplenie i elewację budynku). Jako że sam eM walczy z tym, prace bardzo idą powoli. A widok mojej żwirowej opaski z roślinkami (a właściwie jej ruiny) doprowadza mnie do rozpaczy
i tak dla porównania
tu mam takie okno dwa świerki się złamały podczas wiosennej wichury, nie wiem czy tu dosadzić brakujące czy może coś innego? teraz to tak dziwnie trochę wygląda. Myślałam że może by tam jakieś drzewo wsadzić czy lepiej świerki ? sąsiad ma tam sad .
i tak sobie myślałam czym podsadzić te świerki. Gleba strasznie sucha, ale wiadomo trzeba by trochę wymienić no i podlewać. Do 11 słońce, później do wieczora cień. Mam trochę cieniolubnych, miodunki, tawuły, bergenie, hosty, kłosownicy sporo. Czy taki wąski pasek pod tymi świerkami to nie będzie taki odpustowy mix