Rapshody in Blue - 3 egzemplarze posadzone przy pergoli osłaniającej butlę gazową. Kolor piękny, ale róże w tym roku mnie nie zachwyciły. Może w przyszłym pokażą się z lepszej strony
Pięknie śliczną masz kocimiętkę. Ja toleruję żółty w ogrodzie gorzej z czerwonym, też mam nn pomyłkowe 3 szt. czerwonych pozbyłabym się ich gdyby nie to, że ładnie kwitły. Moja Lions w tym roku dopiero ładnie kwitła, ale łapie mączniaka już od września. W tym roku kwitł floks od Ciebie taki biały dziękuję
A nie myślałaś o jakichś okrywowych ? Ja się nie znam więc traktuj moje doradzanie z przymrużeniem oka ale jeśli mają być róże to właśnie okrywowe bym tam widziała
średnio mi to chyba wyszło..na beżowo zrobiłam blat zebyś widziała gdzie jest góra. chodzi mi o ten dolny płaskownik na czerwono, dawać go prawda?zeby się nie rozjechał?
wymiary 160x80 z płaskownika 7-8cm.
Dwie żółte NN, które trafiły do ogrodu przez przypadek. kupowane jako różowe , zakwitły na żółto, ale za to tak ślicznie, że żal było je wyrzucić. Zostały chociaż żółty to nie jest mój ulubiony kolor.
Te zdjęcia przekonują. Myślę, że nie zaryzykowałabym wiele zamawiając przez internet. Szczególnie, że jak piszecie, Ciepłucha to profesjonalista. Nie słyszałam o nim wcześniej, bo się nie interesowałam
Dziękuję za poradę