Joluś a te choiny ile u Ciebie już rosną?
Szybko rosną?
Jakie duże sadziłaś sadzonki?
Jakie odstępy masz między nimi?
Potrzebuję jakiś niewysoki żywopłot przed warzywnikiem, myślisz że choina się nada?
One mają taki ładny odcień zieleni. Zielony onyx
Hmm jak na razie i do tej pory jesień mieliśmy piekną.może tylko za sucho jak u mnie.Ale dzis pada.W końcu!Ale mam nadzeję,że jeszcze ciepło bedzie.Może takie jak perzez weekend, to nie uda się ,Tak cudnie , letnio było.
a ja miałam czosnki posadzić.ale zdążę, cały czas nie będzie chyba pdało.A zresztą woda roślinkom bardzo, bardzo potrzebna.
Astry jak i inne jeszcze kwitną ładnie
Marcinki- Jak stokrotki
]
taras jest po prostu genialny. I wystarczy tylko przekroczyć próg kuchni by sięna nim znaleźć. Czy może być cudowniejsze rozwiązanie?
moi chłopcy świetnie się bawią jak widać
Byłam wczoraj na tagach ogodniczo - rolniczych pod Pleszewem w Maszewie.
Moje trofeum bardzo duża sadzonka
J.W. Goethe. Z Top 11 Zagajanki Noszę przy sobie także listę Andy
Hmm, nie wiedziałam,że z rozchodnikami tak można
Jak ty Basiu masz ładniutko, czyściutko, równiutko ma swoich rabatach.Pięknie i juz !!
Kwiaty w doniczkach też bujnie i ślicznie kwitną.
Ech,,,chciałoby się jeszcze tak długo....
Sylwuś to my serdecznie dziękujemy za cudowne chwile
W niedzielę mieliśmy okazję być w dwóch świetnych ogrodach u Agi z Ogródkowych perypetii i u Sylwii w Szmaragdowym.
Ogród Agi moim zdaniem jest jak Ona sama - delikatny, subtelny i uroczy . A schodki ma najfajniejsze na świecie .
nawet łyżeczka świetnie się w klimat wstrzeliła
ta też jest obłędna
Aguś, ale najbardziej niesamowite jest to, że widzieliśmy się drugi raz w życiu, a wrażenie mam jakbyśmy się znali od dawna. Piszę znali, bo mój Krzyś ma takie same spostrzeżenia . Jeszcze raz dzięki
Witaj Luki ! U mnie miskant zakupiony jako Gracilimus wygląda bardzo podobnie jak ten Twój Zagadka Ale Gracilimus to chyba nie jest. Już długo szukam odpowiedzi na to pytanie