Oni mają na wiosnę w doniczkach i przez cały sezon można kupować je pojedynczo. Tylko jesienią sprzedają z gołym korzeniem po 10 szt. ale czasami uda się takie po jednej.
Ja większość róż mam właśnie od niego .
Dara tak się zmęczyła, aż zdjęła buty po spacerku...
Witaj Doniu, byłam u Ciebie w ogrodzie już dość dawno i nie pamiętam, czy zostawiłam ślad...nadrabiam to teraz, gdyż zaszyłam się w Twoim raju i zostaję na dłużej...warto przebrnąć przez tyle stron w tak ciekawym wątku...Masz pięknie...
edit.jestem na 100 stronie...
Żeby nie było, że bezczynnie siedzimy przy styczniu, chwale się sznurkami i palikami, które kiedyś zastąpi donica (płyty już pocięte ) oraz symulacją paletową fotela (który będzie tak naprawdę z profilu zamkniętego, ale chodziło o wymiary - czy będzie wygodny) jak eM mi pokazał przez pięć minut nie mogłam się powstrzymać od śmiechu ... ale jak tylko możliwość miałam poleciałam na taras przetestować
Witaj, masz piękny tytuł wątku Jeszcze nie ogarnęłam całości, doczytałam jednak, że żywopłot na przód planujesz. Do stylu wiejskiego grab pasuje jak najbardziej
Możesz też poziomo poprowadzić jakieś drzewka owocowe, tak jak np. tutaj
To w holenderskim ogrodzie Appeltern. te drzewka to jabłonka ozdobna, ale praktycznie każde drzewko owocowe możesz tak prowadzić.