Ewciu dziękuję za piękne zdjęcie i pomysł. Jednak skłaniam się chyba najbardziej ku TAWUlę van HOUTTE'A. Będzie stanowić ładne tło dla kwiatów i stanowić ozdobę jesienią. Podoba mi się jej pokrój. Cenowo też chyba to będzie dla mnie najkorzystniejsza opcja.
Kasiu głóg też jest cudny, chciałabym go u siebie jako drzewo gdzieś z tyłu.
No właśnie kiedy założysz wątek? Ewa ma rację, masz co pokazywać, bo pięknie u Ciebie
Kamilko BARDZO BARDZO dziękuję za podpowiedź co do drzewa, nikt mi jej jeszcze nie udzielił. No i pocieszyłaś mnie, że to akurat ta odmiana. Będę już mogła z czystym sumieniem niebawem wkopać ją w ziemię

Ona ma dwa pędy główne
Basiu - moja imienniczko, niedawno buszowałam u Ciebie, jeszcze nie skończyłam, zamierzam w najbliższych dniach.
No niestety nie dokopałam się do tego pociągu, choć mogło to tak wyglądać
Agdulko dzięki za rady, jeszcze nie wczytywałam się dokładnie jak założyć oczko, więc takie sprawdzone porady będą jak najmilej widziane. To ciekawe z dywanem, hm...
Powiedz mi, a masz jakieś zabezpieczenie, jakiś odpływ na wypadek, jakby się woda przelała? ja niestety nie mam żadnego drenażu w ogrodzie jak na razie i ta kwestia mnie męczy.
Też bym chciała takie oczko bez pompy.
Danusiu ale się cieszę, że założyłaś tu wątek, bo ja raczej teraz więcej czasu będę tutaj przesiadywać

U ciebie jest co oglądać, Twój ogród jest moim ulubionym