Mam pytanko, chociaż wiem że juz na pewno o tym pisałaś, ale w tedy mnie to nie interesowało i nie zapisałam.
Ile masz tu brzóz i jakie mniej więcej odstępy masz miedzy nimi? Jak szeroka jest ta rabata od prawej stony do bordowej brzozy? I co to za choineczki masz tam posadzone?
Bardzo mi się podoba ten zakątek
Też tak mi się wydaje... pierwsze 2 lata szał, a potem marnieją.. trzeba może je przesadzać, albo jak pisze Łukasz podzielić.. Ale i tak będę je sadzić
poczytałąm o jeżówkach i wydaje mi się, że te odmianowe są krótkowieczne, przynajmniej u mnie
Hortki jak Ci juz cudnie kwitną, a tęczowa rabata wymiata
monardy osobiście bardzo mi się podobają, ale powinny być drugim planie- teraz to wie kiedy je sadziłam nie miałam pojęcia że tak urosną, powinnam je przekopać, ale narazie niech sobie rosną
ooooo cieszy mnie to bardzo moja siedziała od początku w ziemi , ot tak wetknięta sobie, wsadź niech rośnie. Miałam dużo więcej które się przyjęły, ale jak panowie robili wiatę to zdeptali malutkie sadzoneczki
hmmm nabazgrałam co w mojej głowie siedzi
zielone linie to bukszpan, żółte np. jakaś trawka lub coś co będzie rosło za obwódka i będzie wysłaniało donice, czerwone to ciurkadełko,
Pisałam, ze nye posadzilam floksow... Bo po dwóch dniach stania u mnie w doniczkach zauważyłam ze całe liście były zaatakowane przez mączniaka ... Wolałam nie ryzykować sadzenia chorych roślin pomiędzy różami