Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "gardenarium"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 14:58, 07 gru 2013

Do góry
Dajcie na pw jakieś linki, jakie to powinny być buciki, szkoda tego mojego dotychczasowego chodzenia Zmarnuje się kondycja.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:36, 07 gru 2013

Do góry
Do zdjęcia wianek pozował u mnie

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:22, 07 gru 2013

Do góry
Ładnie Irenko dekorujesz, a wianek będzie jak ulał do tego Dlaczego od 3.16 ? Tak wcześnie?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:50, 07 gru 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Odchorowałam spacer z Kropką, bolesny to był wieczór, ale dziś już ok. Nie martwcie się To był modelowy upadek do tyłu, jak na skórce od banana z walnięciem tyłem głowy w lód...całe szczęście, miękki kaptur na głowie mnie uratował chyba Mroczki mi latały przed oczami dłuższy czas.

Przy tej okazji stwierdziłam, że kijki porzucam do wiosny, nie umiem chodzić po oblodzonym terenie

To dobrze, że w miarę nie ucierpiałaś, ale krwiaka też żadnego nie ma? miłego weekendu Danusiu
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:23, 07 gru 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Odchorowałam spacer z Kropką, bolesny to był wieczór, ale dziś już ok. Nie martwcie się To był modelowy upadek do tyłu, jak na skórce od banana z walnięciem tyłem głowy w lód...całe szczęście, miękki kaptur na głowie mnie uratował chyba Mroczki mi latały przed oczami dłuższy czas.

Przy tej okazji stwierdziłam, że kijki porzucam do wiosny, nie umiem chodzić po oblodzonym terenie

Danusia - w ciągu 24 godzin powinnas jechac do pogotowia, nie lekceważ mroczków, zrobia Ci badania.

szczeście , ze tylko tak sie slończyło.
ja 4 grud poleciałam do przodu w kurtce ubrana nie ochroniła mnie i bark w gipsie, przed swietami unieruchomiona. zycze zdrowia.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:09, 07 gru 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Ale wam nasypało!!!
ale jest pięknie, wzory, faktury, koronki i.....kolor bombek, czad bajkowy
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:08, 07 gru 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Danusiu!!! Ty lepiej na wszelki wypadek się przebadaj, takie niby nic może potem wyjść!
Kijki nie wywalaj, tylko na lodowisko nie idź!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:59, 07 gru 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Dziewczyny dajcie spokój, bezpieczeństwo jest najważniejsze, świecidełka mogą poczekać.
U nas pioruny o drugiej w nocy waliły i błysk był. Normalnie katastrofa.

Danusiu, ja nie pojechałam, poszperałam w szpargałach, w ogrodzie i coś zrobię, oby tylko już nie wiało, bo pewne rzeczy mus na zewnątrz robić

Moja mikołąjowo Danusiu...i o to jest wianek, wczoraj był, dziś sfociłam, pokazuję, bo tak zabierali prąd i net i jak w dzikiej głuszy byłam..

solidnie zapakowany

jaki radosny karton

nawet serwetki dostałam,. idealnie zgrane, pod każdym względem

i oto on
za chwilę cd, póki co w domku, nie chcę aby skarb mi wywiało
Danusiu stokrotne dzięki
Rozplenica japońska - Pennisetum alopecuroides 09:01, 07 gru 2013

Do góry
Dziewczyny wykopywały i do garażu.
Nasz przydomowy ogródek 08:42, 07 gru 2013

Do góry
Fajnie jest zajrzeć do Ciebie i "nabrać" tego optymizmu, który nawet leczy
Wierszyki i rymowanki o Ogrodowisku i nie tylko 08:41, 07 gru 2013

Do góry
Na Mikołaja

zbigniew_gazda napisał(a)

Poszedłem spać jak zwykle w Świecie
W nocy czuję że coś mnie w głowę gniecie.
Myślę cichutko- czy się Krysia odmieniła
I mężusia mocno przytuliła?

To Mikołaj nie zważał na pomruki wiatrowe
Wpadł i podłożył Zbysiowi wór pod głowę.
Z wrażenia coś się w aparacie pochrzaniło
Zdjęcie zamazane- no tego jeszcze nie było.

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:36, 07 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

A mnie się ten właśnie najbardziej spodobał
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 08:29, 07 gru 2013

Do góry

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:34, 06 gru 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Niesamowity kontrast... niczym fotomontaż Jak już ktoś zresztą pisał... jak w bajce... zaczarowany ogród Pozdrawiam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:22, 06 gru 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Musisz chyba pomyśleć nad posadzeniem pasa wiatrochronnego od strony przeważających podmuchów. Da się tam gdzieś posadzić drzewa? To wielka niedogodność Taka pogoda jak teraz i może się wszystkiego odechcieć.

A ja właśnie zaliczyłam upadek do tyłu z walnięciem tyłem czaszki o lód na szosie Ledwom żywa

Problem polega na tym, źe to najwęzszy 6 m pas z boku domu... Posadzony żwyoplot grabowy oraz 6 pissardi, buk tricolori i wiosną będzą 3 ambrowce... Tylko muszą urosnąć....

Ojeju upadek ... Ślisko...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:17, 06 gru 2013

Do góry
Musisz chyba pomyśleć nad posadzeniem pasa wiatrochronnego od strony przeważających podmuchów. Da się tam gdzieś posadzić drzewa? To wielka niedogodność Taka pogoda jak teraz i może się wszystkiego odechcieć.

A ja właśnie zaliczyłam upadek do tyłu z walnięciem tyłem czaszki o lód na szosie Ledwom żywa
Potrawy wigilijne 17:28, 06 gru 2013

Do góry
Czas wklejać nowe przepisy, poproszę o gołąbki z grzybami
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:21, 06 gru 2013

Do góry
Nie Aniu, nie okrywam, śnieg jest dla nich najlepszym zabezpieczeniem
Na Łowieckiej 16:37, 06 gru 2013

Do góry
Wiosną skracaj jej "świeczki". Będzie się pięknie zagęszczała. Powstanie ogromny "niwaki".
Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat 16:02, 06 gru 2013

Do góry
Z tego akurat powodu nikt z forum nie usuwa Masz prawo tutaj pytać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies