Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 22:49, 07 gru 2013

Irenko - czerwień w tym roku dominuje na zewnątrz, a w domu inne kolory - jedynie do siebie do pokoju dam czerwone bombki, tylko jeszcze muszę choinkę przemalować na biało lub przynajmniej obficie spryskać sztucznym śniegiem

Justi - też myślałem nad tym, żeby jednak te gałązki bardziej wcisnąć do środka Utwierdziłaś mnie, że jednak tak Dzięki Bałwanka znam Oświetlony wianek chodzi na mną już któryś rok, ale jeszcze nie dorwałem nigdy lampek na akumulatorek ani baterie.....A wiszących kabli bym nie zniósł...

Halinko - dziękuję

Marzenko - palce w porządku Ogólnie wszystko w porządku Brama po tej nocy jeszcze bardziej pokrzywiona No ale trudno....Będę ją jakoś prostować..... Za to dzisiaj dowiedziałem się jakie jest maksymalne otwieranie bramy wjazdowej... Ale nie wyrwało na szczęście nic

Moniko - ja niesamowity? Nieeeee..... A wianek srebrno-czerwony też się mi najbardziej podoba - nawet jak jest ciemno to odbija się w nim światło A jak jeszcze zamontuję światełka to już w ogóle powinno być OK
Madzenka 08:23, 08 gru 2013

Sebek czytam, że Ksawery u Ciebie dalej rozrabiał....
Gabrysia_ 08:42, 08 gru 2013

Bałwan fajny i pomysłowy
Gardenarium 11:01, 08 gru 2013

Czapkę bałwana taką "mikołajową" widziałam w Rossmanie.

Instagram Ogrodowiska
Sebek 11:51, 08 gru 2013

Marzenko - na szczęście już sobie poszedł - za to śniegu nasypało znów nieźle Pierwszy szuffling w tym roku zaliczony

Gabrysiu - stwierdzę lubieżnie nieskromnie, że mi też się podoba

Danusiu - dziękuję za info Może jutro podlecę
Sebek 11:54, 08 gru 2013

Przed chwilą powiesiłem wianki na bramie Na żywo wygląda to jakoś tak.... fajniej

A w nocy była kolejna dostawa śniegu Wczoraj w Krakowie jak złapała nas śnieżyca to drogi w momencie były białe....Zresztą pewnie każdy słyszał co się działo na Zakopiance....

Joku 12:17, 08 gru 2013

Bardzo podoba mi się brama we wiankach. Lubię kolor czerwony.
Gardenarium 12:19, 08 gru 2013

Sebek, zdjęcie popraw, zrób z boku wianki i aparatem nie poruszaj

A może przewieś bliżej środka? Dwa obok siebie prawie? Tak pól metra od środka? Przymierz pokaż fotkę.

Instagram Ogrodowiska
Sebek 12:30, 08 gru 2013

Jolu - dziękuję

Danusiu - rzeczywiście zdjęcie nie wyszło....Ale nie chciało mi się iść drugi raz po tym śniegu
Wianki są już zadrutowane i raczej ich nie będę przestawiać, bo przymierzałem w innych miejscach i tam pasują najbardziej
gierczusia 17:26, 08 gru 2013

A mnie się te wianki bardzo podobają ... Takie ascetyczne niby ńic a są naprawdę efektowne ... A jak Ty taki szpecjalista od drutowania , to jak mi durś ta szczenka bedzie spadać , to przyjadę do Ciebie ja zdrutować

Ps.. U mnie teź śnieg... Ale nie aż tyleeeee