Gosiek, w naturze to połączenie bardzo mi się podoba, ale przenigdy nie użyłabym go przy komponowaniu garderoby.
Po co zakrywać chryzantemy?
Bardzo jestem zadowolona z przebarwień moich kloników. Już sobie wyobrażam jak to będzie pięknie jesienią wyglądało, kiedy dorosną.
Klon Ginnala i ussuryjski
Klon pensylwański już dawno zrzucił liście, ale uzbroił się w wiele pączków. Klon ściętolistny ma listki przypominające liście ambrowca. Też dobrze rokuje, jeśli chodzi o przebarwianie.
moj trawnik w tym roku zrobil sie bardzo brzydki, przyczyną sa na 99% pędraki bo jest ich duzo pod darnią
czy teraz jesienią cos jeszcze zrobic ? czy juz na wiosne ?
jak potraktowac te plamy ? wertykulacja i dosiewki czy co ?
Na targu sprzedają chryzantemy w pełnym rozkwicie, u Ciebie spore pąki, moje bardzo mikre i nie mają raczej szans by zakwitnąć. Trzeba chyba za rok pamiętać by je od sierpnia zacząć zakrywać?
Co do kolorów nie zgadzam się - połączenie fioletu z różnymi odcieniami pomarańczu dla mnie jest bardzo piękne, aczkolwiek bardzo bogate. W małych dawkach zachwyca, w dużych dusi
u mnie będzie dość dziwny i tajemniczy ogród ... powoli wprowadzam w życie swoje pomysły na mój wymarzony ogród ... będzie niestandardowo ... trochę mam mało czasu żeby od razu robić wszystko do końca więc małymi kroczkami będzie wszystko zmieniało swoje oblicze ... to dopiero początki
a dziki ryją wszystko co posadzę ... więc poddałam się chwilowo bo nie ogarniam szkód
Kochani zrobiłam plan ... chciałam dobrze, żeby było dokładnie i pokusiłam sie o papier milimetrowy, a tu niestety obraz się nieco zamazał... ale może uda się odczytać
wybaczcie brak talentu do rysowania
Jutro opisze jakie mamy lany co do poszczególnych częsci ogrodu