przeczytałaś mój wątek?? chyba oszalałaś podziwiam
bardzo się cieszę że do mnie zajrzalaś bo lubisz projektować jak ja, choć ja to raczej rzucam pomysłami nie koniecznie sensownymi :/
będę chciała dopracować tyły pomożesz mi?
kwadratow niby do obsadzenia 47, zrobiłam niecałą połowę male wszystko i efektu nie ma. na wiosnę trawy jeszcze dosadzę bo teraz się juz boję
A ja chciałam przywołać ten cudny widok!Świetnie Reniu to wygląda. Namąciłaś mi tą swoją ścianką-zaraz oprócz ścianki Leon60 to mój debeściak
Nasadzenia wokół niej genialne!
zdobyłam żeby nie powiedzieć, że ukradłam )))) taką roślinkę i nie wiem co to czy to jednoroczne czy bylinowate może ktoś wie bo chciała bym to rozmnożyć a nie bardzo wiem jak
Sebek, Ice Dance pożarły mi bukszpany i je wywalam, ale nie całkowicie bo oczywiście są piękne. Będą miały swoje miejsca i inną rolę. Ta na wypełnienie pod drzewem też mi się podoba
Silver Dollar po 3 roku dopiero mnie zachwycają wielkością kwiatostanów ależ trzeba cierpliwości
i tak patrzyłam na rabatę po łukach, całkiem niezła. Mint Mist u mnie w jeszcze mniejszych formach, masakra nie mam pomysła
Ale nam tu wciskasz...toż to są dwie różne rabaty!Zdążyłaś przesadzić rośliny
Oczywiście jestem w szoku, że jedno miejsce może tak zmieniać swoje oblicze.
Ty to masz bystre oko
Też żałuję, że nie mieszkasz na południu, bo łatwiej byłoby się spotkać.
Miło mi Nie wiem co powiedzieć.... Zaglądam do wielu wątków - Twojego też, ale zazwyczaj nie piszę.
Laurowiśnio, Sylwio, Abiko
Dziękuję za wskazówki.
Trawki okryje gałązkami świerkowymi.
Mam doświadczenia, że okryte frosted curls mają większą szansę na przetrwanie Szkoda by ich było
Rozchodniki na piwniczce to strzał w 10! To świetne miejsce dla nich, dlatego myślę (na dzien dzisiejszy) że tam zostaną, tylko w innym układzie.
Nawet obwódka z tych bodziszków mi się na tyle podoba, że raczej też zostanie.
Ania też myślałam żeby to jakoś połączyć w taką jedną całość i dojść do tej rabaty pod płotem
Tak to wygląda stojąc na chodniku pod domem
tak z prawej strony tam w rogu chciałam wysadzić różę czerwoną i posadzić perukowca mam takiego biedaka co się męczy w cieniu
a tak z lewej gdzie jest chodnik i wjazd
Ogrodu Szefowej nie ma co komentowac - co by sie nie napisało to i tak za mało wzdycham sobie....
Wiec zadam pytanie o nową realizację, a konkretnie o pink anabelle.
ją lepiej na pełne słońce, posadzenie jej przy północnej scianie budynku z dostepem słońca rano i póxnym popołudniem nie jest dobrym pomysłem, prawda?