Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

Margerytka40 07:34, 02 gru 2016

Nie mogło i mnie u Ciebie nie być na stówce . Podziwiam Twoje zdolności postrzegania przestrzeni i chęć dzielenia się z nami Ţwoją wiedzą .

makadamia 08:16, 02 gru 2016

Ojej, dziewczyny,
po ciężkich dwóch tygodniach, zaglądam sobie na ogrodowisko przy kawie, a tu taka miła niespodzianka na moim własnym wątku
Strasznie mi miło

Asiu - dziękuję, zapewniam, że cała przyjemność po mojej stronie

Aniu - akurat u Ciebie to niewielkie miałam pole do popisu - zaledwie jedna rabatka; z całym tyłem świetnie sobie poradziłaś przecież sama! I nie narzekaj już tak na ten śnieg! Może i chlapa, ale za to przez okno jaki ładny widok

Aniu - szczególnie Ci dziękuję za dobre słowo, bo już mi się mało przyjemnie zrobiło; to fakt, że jestem więcej u Was niż u siebie, z tej prostej przyczyny, że mój ogród już zaprojektowany, więc główna zabawa dla mnie się skończyła; teraz pozostało tylko obsadzić rabaty, a to już mało zabawne

Rytla - dobry tort nie jest zły ale to chyba ja powinnam stawiać?
Biorąc pod uwagę dzisiejszą aurę, ten będzie stosowny:

Anetko - mam nadzieję, że post od Ciebie oznacza, że wychodzisz na prostą; żebyś tylko teraz nie przemęczała się przygotowaniami do świąt!

Polinko, Zoju, Teresko, Ewo, Iwonko, Sylwiu - rety, nawet nie wiedziałam że Was tak dużo! Jeszcze raz dziękuję wszystkim odwiedzającym mnie!
Rytla 09:31, 02 gru 2016

Mmmm, torcik pomponow-zimowy, w sam raz do dzisiejszej kawy.

Ps. czekam na Ciebie u mnie. Narysowałam przeddomie!
natka098 10:08, 02 gru 2016

To ja też wpadam na torcik z kawka. I życzę jeszcze więcej pomysłów na kolejne setki.
zoja 10:49, 02 gru 2016

torcik superaśny
Asiu ja nawet jak nie piszę to ręke na pulsie staram się trzymać
miło, że wróciłaś
Kokesz 14:37, 02 gru 2016

Dziękuję za porady, przy okazji gratuluję setki, ja pewnie nie prędko do niej dotrę
sylwik69 15:05, 02 gru 2016

Uwielbiam słodycze i na 100- teczkę się chętnie wpiszędziękuję za pomoc i Twoje wsparcie i proszę o jeszcze!gratuluję
Pszczelarnia 15:26, 02 gru 2016

makadamia napisał(a)
(...)
Biorąc pod uwagę dzisiejszą aurę, ten będzie stosowny:

[b](...)

Jak podejść do tego tortu? Konsumpcyjnie? Czy nakładkę z sarenki można zdjąć?

Chciałam dużo napisać ale ... nawet napisałam ... skasowałam. Podziwiam Cię za komunikatywność i kreatywność, i kulturę osobistą. Cieszę się, że jesteś. Dużo napisałam.

Gruszka_na_w... 20:53, 02 gru 2016

Fajnie, że byłaś przez te 100 stron. Pozostaję w nadziei, że dana nam będzie ich wielokrotność.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
wrobelki 21:11, 02 gru 2016

I ja gratuluję 100 i dziękuję za cenne rady :*
Ps. Super torcik