Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:56, 02 lut 2013

Do góry
Irenka tryskała energią , jak zwykle
Huntery dziewczyny szczęka opada!!! Trzeba kopiować, znaczy się do skarbonki wrzucać pieniążka.....

Ireno szare donice znakomicie wyglądają!!!
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 19:52, 02 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)
A u mnie wiecznie jest bajzel...... i nie wychowam nikogo i niczego w swoim domu... mus się przyzwyczaić, bo inaczej wylądowałabym w wariatkowie... albo skończyłoby się rozwodem.... brakuje mi większej kuchni, bo taki schowek na bajzel bym też chciała mieć..... najlepiej jakby i M tam się mieścił Amen

I kombinuję jak zrobić rozłączność narzędziowo-ogrodniczą..... tylko moje graty......

Po takich widokach zawsze tracę humor.......
Idę sprzątać... .......

Aniu to mój drugi dom więc wiedziałam, że potrzebuję garderoby i bajzlownie do ukrywania tego co jest nieodłączne w naszym życiu. Trzeci będzie idelany, sam będzie prał, sprzatał i prasował

A w garażu sukces jeszcze się samochód Żona mieści, już ledwo ledwo ale jeszcze wjeżdża
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 19:50, 02 lut 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
no zaczyna się rozkładanie na czynniki pierwsze ... ja drzrwi zauważyłam ... mniam czy siem mylimy

Som drzwi w fornirze, som do kolejnej bajzlowni....... Spiżarnia i wieeeeelki zbiornik na wodę i całe serce systemu ogrzewania . Ale powinnam na kłódkę zamykać to pomieszczenie bo taki bajzel, że zawsze twierdzimy, ze wszystko trzeba stamtąd wyrzucić.
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 19:50, 02 lut 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
no zaczyna się rozkładanie na czynniki pierwsze ... ja drzrwi zauważyłam ... mniam czy siem mylimy

Som drzwi w fornirze, som do kolejnej bajzlowni....... Spiżarnia i wieeeeelki zbiornik na wodę i całe serce systemu ogrzewania . Ale powinnam na kłódkę zamykać to pomieszczenie bo taki bajzel, że zawsze twierdzimy, ze wszystko trzeba stamtąd wyrzucić.
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 19:48, 02 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)
Pchały sie w pierwszych rzędach, że ledwo co widziałam i nie pomogło moje popiskiwanie, że taka jestem malutka... musiałam sobie poczekać, aż pójdą na kawę i do kominka...

I myślałam, że w sypialni masz przeszklony sufit.. ... to gdzie jest te przeszklenie dachu....... bom nie wypatrzyła...

Aniu to przeszklenie w dachu służy wyłącznie nasłonecznieniu instalacji solarnej.... Bo may mamy wężownicę z glikolem pod dachem. Latem pod dachem jest 80-90 stopni cieła a woda do kąpieli gorąca.
Tylko w górnej lazience, w kótrej nie mamy okien (dom pasywny od północy nie powinien mieć okien....) mamy przeszklony częściowo sufit i dzięki temu jest jasno.
To na dachu to poliwęglan, niezła imitacja okien?
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 19:44, 02 lut 2013

Do góry
Iza i Zeta przez lata walczyłam i chowałam..... Aż wykoncypowałam. Ile się wszyscy namęczyli aby mnie od tego pomysłu odwieść - Żon, architekt, wykonawca kuchni.... Nie poddałam się... Teraz tylko drzwi z trzaskiem zamykam....
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 19:41, 02 lut 2013

Do góry
Irenko wiesz, że u mnie gary nie należą do mnie Ja tylko bajzel sprzątam linia podzialu obowiązków jasna i precyzyjna
Żon kofam żeby nie było I przez Ciebie potfffforze muszę się odchudzić!!!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 19:39, 02 lut 2013

Do góry
Nasze spotkanie było dzisiaj w ekspresowym tempie Nogi mnie strasznie bolały bo przez kontuzję kolanka zero kondycji..... Ae obkupiłyśmy się jak szalone. Irenko pokazuj swoje kfiatki i hunterki!!!

Oj Irenko. Po co te zdjęcia. Znów przytyłam ... Jednak waga nie kłamie.... Wiosna idzie i trzeba się wziąć za siebie.....
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 19:36, 02 lut 2013

Do góry
Coś Wam pokażę. Moja duma, czyli jak bałaganiarzy spacyfikować. Nie mogłam ścieprieć w otwartej kuchni utsawiania wszystkiego na blatach i zrobiłam coś takiego
Bajzel odsłonięty

I zamknięty - ukrywa czajnik, chlebak, napoje, frytownicę, toster.... i wiele wiele innych rzeczy...

Wnętrzowisko - dom i wnętrze 19:31, 02 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Marzenko- jak Ci się biała kuchnia sprawuje?, siostra sobie taką wymarzyła, a ja jej odradziłam, chodzi o utrzymanie czystość oczywiście, wygląda pięknie, żebym nie miała wyrzutów sumienia, oświeć mnie w tej kwestii

Rewelacyjnie, to białe szkło. Tylko clinem przelecę i jest błysk. Zdecydowanie gorzej w utrzymaniu się sprawowoała kuchnia w kolorze orzechu. W poprzednim domu miałam ciemną podłogę i kuchnię i powiedziałam nigdy więcej !
Mam z czarnego szkła regał za kanapą - masakra, każdy palec widać, to samo z czarnym blatem w kuchni. Biel jest idealna.
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 19:29, 02 lut 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Obydwie z Zetą macie nowoczesne wnętrza które sa w jakiś sposób podobne przez nowoczesne wyposażenie i kolory (u obydwu biel i czerń) a jednak są całkiem inne, Obydwa bardzo ładne i przestrzenne. U Marzenki spodziewałam sie więcej szkła a tu niespodzianka dla mnie bo i zwykłe ściany sa. Ślicznie. A storczyki pasują jak ulał i aż sie dziwie ze od zawsze tam nie stoją.Dzięki Marzenko i Zeta, fajnie było do Was zajrzec. Obydwie macie ślicznie.

Bożenko ja mam dużo luster trzeba sie przyjrzec aby zobaczyć jak w wielu miejscach tworzą złudzenie

Na zdjeciach mam sporo detali, bo moja Pani Architekt nie lubi zdjęć z minimalistycznych pomieszczeń, a ja ciągle wszystko chowam
Wbrew pozorom mój dom jest baaaardzo jasny i bardzo doświetlony. Ta czerń jest widoczna na zdjęciach a w rzeczywistości zdecydowanie mniej widoczna.
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 19:26, 02 lut 2013

Do góry
Iza , każda z nas jest inna i to jest najwspanialsze A Twoje klimaty mnie zachwycają!! I czekam spokojnie na zaporszenie i nie poganiam

Ciasto przyniosę
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 19:24, 02 lut 2013

Do góry
Dzidka napisał(a)
A ja z kwiatuszkiem nieśmiało pukam do drzwi.

Dzidka rozgość się i poczęstuj ciasteczkiem
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 19:24, 02 lut 2013

Do góry
Zeta napisał(a)
Ta ściana w kuchni to fornir??

Tak , taki sam jak drzwi do pomieszczenia gospodarczego. Nie chciałam aby przykłuwały mi uwagę i w ten sposób mam całą ścianę z forniru.
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 19:23, 02 lut 2013

Do góry
Zeta napisał(a)
Rzeczywiście mamy duuużo wspólnych rzeczy .....nie do uwierzenie że nam sie to samo podoba

Uważaj na Źona
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:22, 02 lut 2013

Do góry
Sebek zapraszam na wnętrzowisko
Przedpremierowy pokaz zaczęłam
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 19:21, 02 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)
Cud malina i już wyobrażam sobie ich wielkość.. 70cm..to sporo to prawie wysokość biurka
Daj tylko coś na spód by dno doniczki nie dotykało dna doniczki... i mocz storczyki raz na 2 tygodnie
Cudnie w tej czarnej......
A sansewerię wielgachną kupiłaś

Na dno kupię keramzyt, czy będzie ok? Dlaczego nie moga dotykać dna? Wyłącznie z powodu wody ?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 19:20, 02 lut 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Trzymam rękę na pulsie żeby mi nie umknęło.Storczyki w czarnej donicy-strzał w dziesiątkę.

Bożenko zatem zapraszam na wnętrzowisko
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 19:19, 02 lut 2013

Do góry
Syla napisał(a)

Ula nie ukrywam, że się gapię w moje stroczyki i przestać nie mogę

One mnie również przytrzymały ..... obłędne połączenie do Twojego wnętrza ....

Sylwia najpierw była donica i myślenie co do niej wstawić. ANIA Asc napisała białe stroczyki i to jest to !
Ogród niby nowoczesny ale... 19:19, 02 lut 2013

Do góry
Hej Madżenka wnętrza pokazuje .....wpadaj..!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies