Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Wnętrzowisko - dom i wnętrze

Wnętrzowisko - dom i wnętrze

Zeta 19:18, 02 lut 2013

Ta ściana w kuchni to fornir??
Dzidka 19:18, 02 lut 2013

A ja z kwiatuszkiem nieśmiało pukam do drzwi.

Madzenka 19:23, 02 lut 2013

Zeta napisał(a)
Rzeczywiście mamy duuużo wspólnych rzeczy .....nie do uwierzenie że nam sie to samo podoba

Uważaj na Źona
Madzenka 19:24, 02 lut 2013

Zeta napisał(a)
Ta ściana w kuchni to fornir??

Tak , taki sam jak drzwi do pomieszczenia gospodarczego. Nie chciałam aby przykłuwały mi uwagę i w ten sposób mam całą ścianę z forniru.
Madzenka 19:24, 02 lut 2013

Dzidka napisał(a)
A ja z kwiatuszkiem nieśmiało pukam do drzwi.

Dzidka rozgość się i poczęstuj ciasteczkiem
Konstancja30 19:25, 02 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)

Madżenko moja najlepsza kaffka ... w otoczeniu lekkim ... świeżym i wesołym choć nie wiem jak to osiągnęłaś przy bazie opartej na chłodnej nowoczesnej formie ??? ... widać można ...

no i ta baza przyjmie wszelkie innowacje kolorystyczne i zawsze będzie idealnie ... Madżena brawa !!!

Iza a ja teraz czekam na kawkę u Ciebie Kiedy zapraszasz?

eeeeeeeeeeeeeee ... hmmmmmmmmm ...

po wnętrzach Zety (umknęło sporo zobaczyłam tyci tyci ) ... i tym co ciągle jeszcze teraz mnie zachwyca bo sobie wracam to w pierwszej chwili chciałabym tylko zakrzyknąć ... nie ma mowy ... ale w drugiej ... w drugiej to dlaczego nie ... każda z nas jest inna i chyba dlatego nam dobrze razem ... gwiazdek trochę mniej bendzie i wiele do zmiany ale to w końcu ja i mój świat ...

poczekamy tylko na światło i zrobię sesję ... dam znać ... jak siem gości to czeba i pogościć ... no nie ...
Bogdzia 19:25, 02 lut 2013

Obydwie z Zetą macie nowoczesne wnętrza które sa w jakiś sposób podobne przez nowoczesne wyposażenie i kolory (u obydwu biel i czerń) a jednak są całkiem inne, Obydwa bardzo ładne i przestrzenne. U Marzenki spodziewałam sie więcej szkła a tu niespodzianka dla mnie bo i zwykłe ściany sa. Ślicznie. A storczyki pasują jak ulał i aż sie dziwie ze od zawsze tam nie stoją.Dzięki Marzenko i Zeta, fajnie było do Was zajrzec. Obydwie macie ślicznie.
Madzenka 19:26, 02 lut 2013

Iza , każda z nas jest inna i to jest najwspanialsze A Twoje klimaty mnie zachwycają!! I czekam spokojnie na zaporszenie i nie poganiam

Ciasto przyniosę
Gosiniak 19:27, 02 lut 2013

Marzenko- jak Ci się biała kuchnia sprawuje?, siostra sobie taką wymarzyła, a ja jej odradziłam, chodzi o utrzymanie czystość oczywiście, wygląda pięknie, żebym nie miała wyrzutów sumienia, oświeć mnie w tej kwestii
Madzenka 19:29, 02 lut 2013

Bogdzia napisał(a)
Obydwie z Zetą macie nowoczesne wnętrza które sa w jakiś sposób podobne przez nowoczesne wyposażenie i kolory (u obydwu biel i czerń) a jednak są całkiem inne, Obydwa bardzo ładne i przestrzenne. U Marzenki spodziewałam sie więcej szkła a tu niespodzianka dla mnie bo i zwykłe ściany sa. Ślicznie. A storczyki pasują jak ulał i aż sie dziwie ze od zawsze tam nie stoją.Dzięki Marzenko i Zeta, fajnie było do Was zajrzec. Obydwie macie ślicznie.

Bożenko ja mam dużo luster trzeba sie przyjrzec aby zobaczyć jak w wielu miejscach tworzą złudzenie

Na zdjeciach mam sporo detali, bo moja Pani Architekt nie lubi zdjęć z minimalistycznych pomieszczeń, a ja ciągle wszystko chowam
Wbrew pozorom mój dom jest baaaardzo jasny i bardzo doświetlony. Ta czerń jest widoczna na zdjęciach a w rzeczywistości zdecydowanie mniej widoczna.