Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Wnętrzowisko - dom i wnętrze

Wnętrzowisko - dom i wnętrze

Madzenka 19:31, 02 lut 2013

Gosiniak napisał(a)
Marzenko- jak Ci się biała kuchnia sprawuje?, siostra sobie taką wymarzyła, a ja jej odradziłam, chodzi o utrzymanie czystość oczywiście, wygląda pięknie, żebym nie miała wyrzutów sumienia, oświeć mnie w tej kwestii

Rewelacyjnie, to białe szkło. Tylko clinem przelecę i jest błysk. Zdecydowanie gorzej w utrzymaniu się sprawowoała kuchnia w kolorze orzechu. W poprzednim domu miałam ciemną podłogę i kuchnię i powiedziałam nigdy więcej !
Mam z czarnego szkła regał za kanapą - masakra, każdy palec widać, to samo z czarnym blatem w kuchni. Biel jest idealna.
Zeta 19:32, 02 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)

Obydwie z Zetą macie nowoczesne wnętrza które sa w jakiś sposób podobne przez nowoczesne wyposażenie i kolory (u obydwu biel i czerń) a jednak są całkiem inne, Obydwa bardzo ładne i przestrzenne. U Marzenki spodziewałam sie więcej szkła a tu niespodzianka dla mnie bo i zwykłe ściany sa. Ślicznie. A storczyki pasują jak ulał i aż sie dziwie ze od zawsze tam nie stoją.Dzięki Marzenko i Zeta, fajnie było do Was zajrzec. Obydwie macie ślicznie.

Bożenko ja mam dużo luster trzeba sie przyjrzec aby zobaczyć jak w wielu miejscach tworzą złudzenie

Na zdjeciach mam sporo detali, bo moja Pani Architekt nie lubi zdjęć z minimalistycznych pomieszczeń, a ja ciągle wszystko chowam
Wbrew pozorom mój dom jest baaaardzo jasny i bardzo doświetlony. Ta czerń jest widoczna na zdjęciach a w rzeczywistości zdecydowanie mniej widoczna.

Myslę że czarne ściany i czarne tafle mebli tylko do duzych wnętrz i dobrze oświetlonych ...inaczej powstaje piwnica
Konstancja30 19:33, 02 lut 2013

przyjżałam się jeszcze raz zdjęciom i ... zauwazyłam czarny dopiero jak o nim wspomniałaś ... widziałam kolor ... biel i szary ... i jasne wnętrza ... na zdjęciach też są jasne
Zeta 19:33, 02 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)

Marzenko- jak Ci się biała kuchnia sprawuje?, siostra sobie taką wymarzyła, a ja jej odradziłam, chodzi o utrzymanie czystość oczywiście, wygląda pięknie, żebym nie miała wyrzutów sumienia, oświeć mnie w tej kwestii

Rewelacyjnie, to białe szkło. Tylko klinem przelecę i jest błysk. Zdecydowanie gorzej w utrzymaniu się sprawowoała kuchnia w kolorze orzechu. W poprzednim domu miałam ciemną podłogę i kuchnię i powiedziałam nigdy więcej !
Mam z czarnego szkła regał za kanapą - masakra, każdy palec widać, to samo z czarnym blatem w kuchni. Biel jest idealna.

Buuuuu a ja mam wszystko czarne ......i ze ścierką latam hihihihihi
Nad białą sie zastanawiałam ale padło na czerń.....
Madzenka 19:36, 02 lut 2013

Coś Wam pokażę. Moja duma, czyli jak bałaganiarzy spacyfikować. Nie mogłam ścieprieć w otwartej kuchni utsawiania wszystkiego na blatach i zrobiłam coś takiego
Bajzel odsłonięty

I zamknięty - ukrywa czajnik, chlebak, napoje, frytownicę, toster.... i wiele wiele innych rzeczy...

Konstancja30 19:38, 02 lut 2013

bomba !!!

nienacierpię niczego na blacie ... i patent uważam za absolutnie bombowy !!! ... ja aktualnie upchnęłam chlebak w szufladzie ... resztę w szafce ... ale to jest idealne rozwiązanie ... warte miejsca ... bo trochę miejsca zajmuje
Zeta 19:38, 02 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)
Coś Wam pokażę. Moja duma, czyli jak bałaganiarzy spacyfikować. Nie mogłam ścieprieć w otwartej kuchni utsawiania wszystkiego na blatach i zrobiłam coś takiego
Bajzel odsłonięty

I zamknięty - ukrywa czajnik, chlebak, napoje, frytownicę, toster.... i wiele wiele innych rzeczy...

Szczena mi opadła że ja na to nie wpadłam
Czaderski pomysł

A ja kombinowałam ładny czajnik ...bo będzie widać...ładny toster...i ganiam męża żeby wszystko chował....aż stwierdził ze sam się chowa bo ma dosyć mnie i tej ścierki....
Mala_Mi 19:41, 02 lut 2013

Pchały sie w pierwszych rzędach, że ledwo co widziałam i nie pomogło moje popiskiwanie, że taka jestem malutka... musiałam sobie poczekać, aż pójdą na kawę i do kominka...

I myślałam, że w sypialni masz przeszklony sufit.. ... to gdzie jest te przeszklenie dachu....... bom nie wypatrzyła...
Zeta 19:42, 02 lut 2013

Ah widzisz bo na tej ścianie z fornirem masz drzwi pewnie do spiżarki......ślepa jestem no
Bogdzia 19:42, 02 lut 2013

Zeta napisał(a)

Obydwie z Zetą macie nowoczesne wnętrza które sa w jakiś sposób podobne przez nowoczesne wyposażenie i kolory (u obydwu biel i czerń) a jednak są całkiem inne, Obydwa bardzo ładne i przestrzenne. U Marzenki spodziewałam sie więcej szkła a tu niespodzianka dla mnie bo i zwykłe ściany sa. Ślicznie. A storczyki pasują jak ulał i aż sie dziwie ze od zawsze tam nie stoją.Dzięki Marzenko i Zeta, fajnie było do Was zajrzec. Obydwie macie ślicznie.

Bożenko ja mam dużo luster trzeba sie przyjrzec aby zobaczyć jak w wielu miejscach tworzą złudzenie

Na zdjeciach mam sporo detali, bo moja Pani Architekt nie lubi zdjęć z minimalistycznych pomieszczeń, a ja ciągle wszystko chowam
Wbrew pozorom mój dom jest baaaardzo jasny i bardzo doświetlony. Ta czerń jest widoczna na zdjęciach a w rzeczywistości zdecydowanie mniej widoczna.

Myslę że czarne ściany i czarne tafle mebli tylko do duzych wnętrz i dobrze oświetlonych ...inaczej powstaje piwnica

Co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości.