Kochana jesteś Łuki cudne , a dopiero z bliska widzę , że tam coś pod nimi kombinujesz z wodą Fajnie to wygląda, myślę, że wodospad będzie lepiej grał niż fontanna w tym miejscu
Rozchodnik śliczny , a hebe zimuje Ci w gruncie? bo straszą ,że przez zimę umarza i się do tej pory nie skusiłam
Aniu jak przetlumaczylam niemiecka nazwe to wyszla goleria ale sprawdzilam teraz i racje masz cos namieszalam
u nas pogoda tez wstretna. Chlopaki biegali przy takim wietrzysku, ze malo glowy nie urwalo, polowe trasy mieli wiatr w oczy a na koniec zaczelo padac. Dobrze ze mi nie wpadlo do glowy, by biegac dzis.
Oj tam, nie wstawiałam szerokich kadrów bo nie ma się czym chwalić. U mnie praktycznie tylko plac zabaw w ogrodzie. Zresztą... zobacz sama. Zdjęcia komórkowe, więc sama naga prawda
Mam rabatę wschodnią po prawej, zachodnią po lewej, w głębi szpaler hibiskusów, a potem już tylko mini-warzywnik w dwóch skrzyniach i szopka, a za szopką kompostownik i pojemnik 1000L na wodę.
Mój telefon w pomieszczeniach kiepsko foci , ale jakie są takie dam.
Po ślicznych dziewczyn moje jeszcze gorsze się wydają , ale cóż
Czas spędzony z Wami bezcenny
To kolejna kombinacja z drzewami. Poniżej 2 opcje dotyczące ambrowca kolumnowego- pierwsza, że jest przy tarasie, druga opcja- w związku z tym, że rośnie dość duży 3 sztuki na przeciwko tarasu:
Oczywiście zdjęcia czysto poglądowe
Na tym wystającym półkolu można dodać jeszcze jakies drzewo na przewko okna.