Dziewczyny w swoich watkach powklejaly takie ladne obrazki a ja Wam dla odmiany wkleje kolejne chore drzewka.
Zrobilam obchod i kiepsko to wyglada i oczywiscie standardowo Toszka, Mazan ratujcie !!
Na poczatek milorzab wsadzony koncem czerwca tego roku
Krysia chyba 4lata, okrywam zabezpieczając głównie przed mroźnym wiatrem, niezabezpieczona też zakwitła(później)jak podsypiesz teraz i powtórzysz wiosną na bank niebieska
Kiedy cholercia ten dodatkowy przypływ pieniądza nie chce jakoś do mnie dotrzeć.
Stale taka sama rencina, od dwóch lat, i szans na więcej nie ma.
A jeszcze straszą wodną podwyżką. Dobrze, że chociaz w ogrodzie jakoś daję radę podlewac niskim kosztem.
Odniosłam, się do bardzo dużych drzew i podkreśliłam, żeby sadzić je od strony zawietrznej i dalej od zabudowań, 12szt 20 metrowych drzew, które wchodzą mi prawie do okien potraf2i uprzykszyć mi życie, to brzozy sądzieckie.
Marzenko brzozy Doorenbos są śliczniutkie, moja malutka, też nie sprawia mi kłopotu
Tak Ewuś. Drzewko sadzilam trzy lata temu. Do tej pory nie musiałam go ciąć. Korona sama ładnie się formowała. A co do przesadzania to jeszcze zobaczę do przyszłego sezonu jak będzie mu się tam podobać. Wciąż się łapie na tym że za mało planuje i popełniam te same błędy sadząc gdzie wolne miejsca. I tak dałam się znów zwieść i zakupiłam grujecznika. Nie jest tak okazalego jak twój ale może z czasem fajne drzewko z niego urosnie Z pomocą wspanialego ogrodowiska wierzę że tym razem nie będę musiała nic przesadzać
Pozdrawiam.
ale super napstrykałaś na oglądałam się jestem zadowolona jejku ile masz niespotykanych okazów Aniu na pewno się powtarzam wiem kolorowo słoneczne fotki i ten słonecznik jaki kolorek boski Dziekuję Aniu i miłego kochana buziolki
Rozchodniki... niestety aparat się zapchał i nie obeszłam jak zwykle ogrodu .. rozchodniki wydarłam z paszczy opuchlaków i w tym roku coś się nawet odbudowały..
Feliks lubi miekko nasz Dzidek tez pieszczoch, az trudno uwierzyc że 2 m-ce temu nawet nie dał się tknąć
M uwielbia hortki, będzie ich baaardzo dużo
nie pokazywalam jeszcze sajgonu jaki teraz robimy pod przyszłe nasadzenia, tu będzie kolejny szpaler hortek. obornik, maczka i siarka i wkur... M - oby było pieknie!