Paweł widzę że się przełamałeś i wianek poczyniłeś Ciekaw jestem jak go wykończysz
Może ja też coś wykombinuję Dziś na zakupach oglądałem fajną alternatywę z drewna na drzwi, tego jeszcze nie grali
Wyszłam z domu w południe a wrociłam o zmroku. Zaliczyłam obiad w miescie i Jarmark Bozonardozeniowy na rynku. Zatem fotek nie będzie... Musicie poczekać tydzien.... Zołza jestem
A i przytargałam wielki 50 cm podkład ze świetka na wianek ogrodowiskowy. Czyli świerk + czerwona kokarda do powieszenie na bramie wejściowej .. U mnie na gabionie
I mnie spodobały się kolory ozdób w odcieniach niebieskiego. Choć w moim domu goszczą ciepłe kolory i tradycja, to i taki wianek dla mnie ma swój urok.
Ostatnich 5 wianków które zrobiłam było w tonacji zimnej. Podobają mi się bardzo, ale na stole i choince u mnie zagości złoto i czerwień.
Hej. W tym roku andrzejki u mnie. Dwa dni sprzatania za mna. Juz spieszę pokazywać co zdobylam.
Ozdoby na ten rok kupowalam we wrzesniu, na likwidacji sklepu. Dzieki temu wyszlo po ok 2 zl za sztukę. Te skandik z masy papierowej lakierowane. Mam 6 szt. Te burgundowe to ciezki gips szkliwione.