I znowu mam nadrabianie ... ale zła jestem na te deszcze, ogród i w ogóle. Ślimaki zjadają mi wszystko :/ Codziennie zbieram ich setki !!!! Dziś byłam na polowaniu kilkanaście razy, niedziela pod znakiem obleśniaków :/ To zbiór dosłownie już po minucie. bleeee ....
Łażą wszędzie - w trawie, w hostach, jeżówkach. Jeżówek już prawie nie ma
Witam po dłuższej nieobecności. Pomagałam mamie przy małym remoncie w domu, więc na pracę w ogrodzie zostawało niewiele czasu. A do tego zmienna pogoda. Ale najważniejsze, że domek dla wnuka zdążyliśmy zrobić. Pozostało jeszcze jakoś wykończyć środek.
Poniżej trochę zdjęć zrobionych na szybko.
W domku chcę jeszcze podłogę wyłożyć deskami i postawić jakiś stoliczek.
Marzenko u mnie codziennie padało dzień i noc, nacieszylam się słońcem raptem 2 i pół dnia, dzisiaj jak dowalila burza ok.15.00, to znowu mi piwnicę zalalo a w ogrodzie powstało jezioro, padało dobrą godzinę chyba było oberwanie chmury a teraz cały czas "kropelkuje" już co będzie to będzie, trudno z pogodą nie wygram staram się usuwać co pogniłe i zbędne ale czas pokaże, na wiosne konieczne będą opryski przed tym całym paskudztwem , miedzian możesz zastosować teraz trzymajmy się i nie dajmy tej pogodzie
Papa Meiland dla Ciebie