Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

gobasia 21:00, 06 paź 2016

ryska napisał(a)
Dziękuję Jolu
Na dobranoc kwiat z kałuży. Miłej nocki dla Wszystkich Gości

kwiat z kałuży....piękniasty
zdjęcia robisz przepiękne Reniu
jona 23:28, 06 paź 2016

ryska napisał(a)

U mnie dynia na parapecie stoi. Obok pomidorków. Robiłam tyle podejść w poprzednich latach ale nadal nie mogę się przekonać do tego smaku. Pestki uwielbiam. Chyba zostanie dekoracją
Twój pomysł bardzo ciekawy.

Czasem pewne smaki trudno oswoić. Nic na siłę. Z dyni gotuję zupę i piekę ciasto. Pestki lubię, ale z kolei irytują mnie te przezroczyste, fruwające "łuski", więc łjedzenie pestek wchodzi w grę tylko na dworze
renatamama3 12:15, 07 paź 2016

Reniu ,cudne zdjęcia ,jak bym chciała aby moje 7 brzózek już tak dorodne były jak z Twojej fotki ,ech ten szum liści .Ja w tym roku pierwszy raz robiłam zupę z dyni (własnej ) z serkiem topionym ,i wszystkim smakowała o dziwo ,bo jednego mam w domu strasznego fusyta .Jak tam studentka ? zaaklimatyzowała się ? dzisiaj byłam w Krk i strasznie gwarno od młodych ,widać że wrócili .pozdrawiam
ryska 22:22, 07 paź 2016

Dziękuję Kobietki za uznanie. Bardzo to miłe
Renatko u mojej studentki wszystko dobrze, oswoiła się z warunkami w akademiku, choć na początku była w szoku
Brzozy czy małe czy duże zachwycają.
Nowych fotek nie mam ale tego chyba nie było. Temat aktualny, bo kosmosy miewają się jeszcze świetnie
Miłej nocki.
barbara_kraj... 22:27, 07 paź 2016

ryska napisał(a)

Taka paskudna, inwazyjna nawłoć, a taka urocza!
ryska 19:08, 08 paź 2016

barbara_krajewska napisał(a)

Taka paskudna, inwazyjna nawłoć, a taka urocza!

Mnie ujęła ta poświata z tyłu
bleebla 17:39, 09 paź 2016

Cudownie brzozy uchwiciłaś. Każde zdjęcie pieknie, a pozwolę sobie zacytować mój nr 1.

ryska napisał(a)
ryska 17:50, 09 paź 2016

bleebla napisał(a)
Cudownie brzozy uchwiciłaś. Każde zdjęcie pieknie, a pozwolę sobie zacytować mój nr 1.

Dziękuję
A tak z ciekawości- które lepsze to co zacytowałaś czy to? ( nie wstawiałam go jeszcze) Różnice niewielkie ale jak tak później oglądałam to chyba to drugie ciekawsze?

bleebla 18:11, 09 paź 2016

ryska napisał(a)

Dziękuję
A tak z ciekawości- które lepsze to co zacytowałaś czy to? ( nie wstawiałam go jeszcze) Różnice niewielkie ale jak tak później oglądałam to chyba to drugie ciekawsze?

Oj ciężkie pytania zadajesz
Trzwi wyjściowe z lasu są lepiej ulokowane na pierwszym zdjęciu i są bardziej tajemnicze.
Brzozy dodają charakteru na drugim zdjęciu.
A gałęzie brzozy zwisające z góry na pierszym zdjęciu dodają lekkości i fajnie wypełnianią zdjęcie.

I masz Ci babko placek

Gruszka_na_w... 18:20, 09 paź 2016

Piękne zdjęcia. Wszystkie urzekają.
Cieszę się, że u studentki wszystko w porządku.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies