Oglądałaś dziś DDtvn rano. Było o trendach wnętrzarskich. Okazało się że kupionym ostatnio czerwonym dywanem prześcignęłam modę o rok.
Wsadzasz i zapominasz Sam rośnie.
Jest butla Fajnie ze masz ukryty spad dachu
oo miło cie widzieć. budynek gosp. jak jesteś to cię podpytam: przepis na udany piękny kopytnik?
Haha Gosia, u mnie też piórkowe jajka będą, tyle, że jeszcze nie ponaklejałam, czasu nie mam Ale widzę, że pomysł się sprawdzi, przefajnie wyglądają!
Mmmm, aż sobie mlasnęłam, jakie cacka piękne. Kicajki urocze. A to zielone gdzie można kupić? W kwiaciarni?
Co budujesz?
No poważnie. Zieleń butelkowa i ciemny błękit to ostatni sezon. Od przeszłego rdzawa czerwień po samą czerwień. A w kuchni ciemne drewno i absolutnie nie biel. Takie trendy zapowiedziane zostały w Mediolanie.
Bardzo gustowne dekoracje, indeed
U Was widzę, że gruba akcja budowlana Dekoracje śliczne!
Oglądam sobie jeszcze raz i dopiero betonu wypatrzyłam
Kurcze że nie zajrzalam wcześniej, może jakaś wena by na mnie spłynęła, bo u mnie pierwszy raz od dawna nic, żadnej ozdoby.. Zestawienia znowu ciekawe
Gdybym zobaczyła te ozdoby w gazecie, to od razu wiadomo, że Twoje dzieło....Piórkowe jaja sama robiłaś???? No i butla jak błyszczyAch!
jaki był mróz?
SMUTNO MI W Piatek pewnei połączę sie z Toba w tym bólu
Mrozi co noc od kilku dni. Po -4, -5. Hiacynty leżą już na amen. Tulipany jeszcze się podnoszą. Ciekawe jak moje wisienki....
Melduję, że do wczorajszej nocy u nas jeszcze nas mróz nie odwiedził...i oby tak zostało. Nie okrywam, nie mam możliwości.