Widziałem Twoje stożki....Lepiej zawiąż im czerwoną kokardkę Te trzmieliny na pniach boskie masz!
Dzieki jak bedziesz chciał to mozesz wpasc do mnie nie mam problemu jak bedzie problem z transportem to moge przyjechac po ciebie przyda sie twoja pomoc
Ojjjj nie wiem jak będę stał z czasem - niby wakacje, a muszę chodzić na wykłady, rehabilitację - teraz jeszcze jazdy zacznę - także może kiedyś
Połowy ludzi nie poznaję, ale co tam! Czadowo wyglądacie
A ja Martę- Finkę i Izę -Konstancję30 z M wypatrzyłam
A cięcia bukszpanów Kondziowych przez Witka zazdraszczam Kondzio ale mialeś farta!!! Mi Wiciu jednego przystrzygł i rośnie w najbardziej reprezentacyjnym miejscu
Miałem farta Ale powiem szczeze ze miałem szczeze i tez miałem szczescie ze poznałem ich na zywo i zazdroszcze im wiedzy i ze tak bardzo sa za soba napewno bedziemy sie czesciej spotykac czesto jesteśmy w Warszawie i napewno bedziemy jezdzić na zloty
Widziałem Twoje stożki....Lepiej zawiąż im czerwoną kokardkę Te trzmieliny na pniach boskie masz!
Dzieki jak bedziesz chciał to mozesz wpasc do mnie nie mam problemu jak bedzie problem z transportem to moge przyjechac po ciebie przyda sie twoja pomoc
Połowy ludzi nie poznaję, ale co tam! Czadowo wyglądacie
A ja Martę- Finkę i Izę -Konstancję30 z M wypatrzyłam
A cięcia bukszpanów Kondziowych przez Witka zazdraszczam Kondzio ale mialeś farta!!! Mi Wiciu jednego przystrzygł i rośnie w najbardziej reprezentacyjnym miejscu