wow nie wiedziałam,że ogrodowisko ma sklep ( choć teraz jak patrzę-to widzę zakładkę-sklep)
super sprzęt na pewno coś tam sobie zamówię
nożyce do cięcia topiarów- myślałam,że tego nie można kupić w Polsce- a proszę można
i sekatory wyglądają cudnie
czy możecie polecić mi jakieś uniwersalne firmy JB?
Irenko cieszę się, że do mnie zawitałaś, Twój wątek robi tu niezłą furorę, a to chyba głównie z tego powodu, że jesteś niezwykle sympatyczną osóbką, takie bynajmniej odniosłam wrażenie.
Ewelinko dzięki za odwiedziny, zakątek o którym piszesz jest jedynym cienistym miejscem w moim ogrodzie, słoneczko zagląda tam tylko rankiem, stąd też taki a nie inny wybór roślin na to miejsce. Chyba jest im tam dobrze.
Sebek szczerze mówiąc liczyłam na Twoją wizytę w mych skromnych progach, nie wielu tu zagląda, ale na Ciebie zawszę mogę liczyć. Mówisz spotkanie u Kapiasów, no nie możliwe. Jest o tym w jakimś wątku?
Olu - jak zwykle przepięknie!!!
Aha - nie wiem czy wiesz - jest spotkanie u Kapiasów 8 września - i nie śmiesz nie być, bo wiesz....przyjedziemy po Ciebie
Ja na kanty mam taki sposób, że podwyższam koło kosiarki po stronie, którą jadę po rabacie - dzięki temu nie ryje się trawnik, a jest skoszony równo. Jak już oblecę brzegi to wyrównuję wysokość i koszę dalej Trawnikowi długo zajmuje "zagojenie rany" po zryciu go
Dziękuję
A dziś byłem w ogrodniczym, ale bez szaleństw 6 podpórek do storczyków - ojjj będzie duuużo kfietków no i nawóz - oby przyniósł oczekiwane efekty
Piękny ogród zwiedziłaś - ślicznie ma Ewa u siebie
Bardzo piękny, taki śródziemnomorski, siedziałabym tam i siedziała no, ale nie można gościny nadużywać
pozdrawiam Sebastianie,muszę zerknąc co dalej u ciebie