Małgoś malepartus u Ciebie jaki wysoki?
i ta ożanka dosc ciekawa, niewiesz czy by mi z nasion urosła? moze byś zebrala dla mnie?
a powiedz ta amanogawa u sąsiadów żyje czy im calkiem padła? moja zdrowa ale jabłonie Royality nieciekawie wygladają i boję się zeby jakiegoś paskudztwa nie rozniosly... chyba je przed ogrodzenie wywale. tylko niewiem kiedy powinnam
to Baronessa, niesamowita jest. tylko zawsze pod koniec sezonu wypuszcza metrowego bata. tak sobie to wyglada
kwitna jeszcze mariateresa, princess alexandra of kent i pomponella
tak to hameln. kupiłam wielka kępę od Karoli w tym roku chyba w kwietniu i podzieliłam na 14
one są z tego roku!!!
polecam rozplenice a z rozchodnikami rozwalają system
zamiokulkas to jedyna roslina ktora u mnie potrafi przeżyć.paprotka w łazience padła...
patrze na ciebie i chyba wrzuce znowu mojego okularowego avatara
hihi jak to nasza Becia kochana mówi : dla odmainy czas na zmiany
Urobek był niezły, tym bardziej, że trzeba było przeprowadzić tę operację na trzy cztery czyli zdjąć bluszcz, siatke i naciągnąć nową bo psy w kojcu długo wysiedzieć nie chciały
PS podobno okulary dodają mi inteligencji
Okulary to konieczność. Nosiłam soczewki ale coś ostatnio mi nie służą więc wróciłam do brylków Tylko kłopotliwe jest ciągłe zmienianie na drugie do czytania
Z młotem poszalałabym znów tylko nie mam co rozwalać
Ty też ??
Okulary są cool !!!
To lecę do Navi, myślałam że temat przygasł ale skoro jest cd to może zgapię jakiś tytuł
Ps. lubię skandynawskie klimaty