Ja tu bardzo na oko to rysowałam, nie od linijki , więc się idealnie nie zgadza wszystko, ale chodzi o to, że od tej kropki się prowadzi niektóre linie. Ten punkt to jest tak jakby punkt widzenia zazwyczaj na wprost oczu.
W szkole zazwyczaj dzieci zaczynają kojarzyć kiedy rysuje się z nimi szosę z drzewami przy niej.
Dzięki Sebuś :* kochany jesteś! Fajna jest ta opcja z niby symetrią podoba mi się
Buksy by trzeba dużo luźniej posadzić cobym nie musiała dokupywać dużej ilości, ale w sumie te się dość ładnie rozrosły
Kloniska chyba raczej czerwone, co? tudzież w czerwien wpadające, prawda? w tych pełnych kostkach, cio?
Niestety motyli nie ma od dwóch lat zwracam na to uwagę. Właśnie obfociłam moje jeżówki. Motylki tylko latają po całym ogrodzie jak wnuczek je uczy latać.
Twoje słowa potwierdzają, że widać efekty mojej morderczej pracyco mnie bardzo podnosi na duchu bo niestety daleko do ideału ja odpoczywałam przez ostatnie 3 dni, więc po jutrzejszych planowanych opadach zamierzam popracować w piątek i sobotę A Tobie życzę miłego odpoczynku
I dodam, że liliowce posadzone z twoimi hortkami, niestety po tej zimie przeżył jeden Red Baron i ta duża zwykła ogrodówka. ta zakwitła bo ona kwitnie na nowych odrostach. Myślę jednak żeby komuś podarować Red Barona, bo on powinien mieć bardziej cieplejszy i delikatniejszy klimat. u Irenki pewnie pięknie by kwitł.
Beatko, też nie wiem co napisać po Twoich słowach
Zwyczajne tylko dziękuję trochę mało
Brak czasu nas niestety wszystkich ogarnia, czy kiedyś będzie lepiej?