A pokaż kawałek tego projektu, bo może po prostu wystarczy poprzestawiać rośliny i tyle. Zazwyczaj jak się ma projekt to jest on przemyślany i zmienianie nasadzeń może wyjść na gorsze - lub na lepsze
Wg mnie jakby podwyższyć tą rabatę torfem to wrzosowisko można śmiało założyć - do tego jakieś miniaturowe iglaki i byłoby fajnie
O ! Wyprzedziłam wreszcie Sebka w czymś, jak imprezka rodzinna?
U mnie cicho, a Wicio u Anuli gdzieś zawieruszony
Imprezka rodzinna udana - w sumie były dwie - do jedna w piątek, a druga w sobotę - chrzestny odwołał przyjazd w sobotę do mnie, to ja do niego pojechałem z całym przyjęciem, które miało być u nas Zaskoczenie było
Sebek może ty się orientujesz jak to jest z częścią ziemi poza posesją gdyż chciałbym z sąsiadami zrobić coś w stylu zagospodarowania roślinnego kawałka gminnego czy jest to wogóle możliwe?? chodzi mi o kawałek nasypu który należy do gminy i chcielibyśmy sobie go zazielenić wiesz z kim o czymś takim gadać?
Sebek może ty się orientujesz jak to jest z częścią ziemi poza posesją gdyż chciałbym z sąsiadami zrobić coś w stylu zagospodarowania roślinnego kawałka gminnego czy jest to wogóle możliwe?? chodzi mi o kawałek nasypu który należy do gminy i chcielibyśmy sobie go zazielenić wiesz z kim o czymś takim gadać?
Nie musisz z nikim gadać po prostu obsadź. Ja tak właśnie zrobiłam i jak nadarzy się okazja to posadzę więcej.
Sebek, nie wiem czy dobrze sie wstrzelilam, ale niech tam, najwyzej znowu sie wydurnie. Samych sukcesow w doroslym zyciu, wielu przyjaciol wokol, spelnienia wszystkich marzen i jak najmniej zakretow i wybojow na nowej drodze zycia