Bawiłam się dzis w młodego chemika według receptury Mazana zrobiłam miksturę na grzyba..a zaczęło sié niewinnie doczytałam gdziesik u nas na forum o tej mieszaninie..najpierw była kreda...hmmm.malarska jakbyście widzieli ten wzrok sorzedawcy w casto , kiedy o nią zapytałam...po prostu..bezcenne ale dodał..kredę..to w sklepie u pana Zdzisia zrozumiałam o co biega kredę zamówiłam w necie dziś odbyło się wiiiielkie mieszanie i nawet udało mi się nie wysadzić domu ani siebie bo miała być...reakcja z wydzielańiem CO cokolwiek to znaczy szumiało w każdym razie nieźle, w końcu się uspokoiło, zmieszałam i właśnie skończyłam pryskać trzeba pamiętać , aby powtarzać regularnie , co tydzień...noo i zobaczymy
Krótka relacja....
No pięknie się razem prezentują. Tylko nie wiem czy mi się zmnieszczą.
Ile miejsca potrzebuje angela, a ile edenka? w jakich odstępach byś je posadziła?
Trawiszcza masz boskie. U mnie Gracillimusy też nie kwitną.
Jeszcze taki układ przyszedł mi do glowy.co prawda symetryczny ale chodziło mi o kontynuację np obu stronach wejścia.
Tak jakby schody przecinaly skrzyp na pół.i wydaje mi sie że tło elewacji byłoby dla niego korzystne.
Wybacz za jakość rysunku