Co i jak? Nowicjuszka
21:51, 30 sie 2016
Ja to dziś takie ADHD dostałam że szok
No tak rok szkolny się pomału zaczyna. Od kilku dni gonię moich chłopaków do porządkowania pokoi. Dziś nawet musieli umyć okno (dachowe) i sprawdzić oraz poprasować swoje ubrania, a co niech się uczą 
Ja umyłam wszystkie okna w domu, no dobra jeszcze w piwnicy mi zostały, i poprałam firany. Nie wiem co mnie pokusiło, aby kupić sznurkowe, to cholerstwo trzeba prać ręcznie, bo inaczej jeden wielki supeł.
Za to od jutra ogrodowo, bo mnie chwasty zjedzą
Na 1 zaplanowałam zakupy, tesco odbiór zakupów i obi, no bo cebulki są i trza mieć, bo umrę jak nie kupię.
W sobotę będzie pięknie i słonecznie, to trzeba się psychicznie
wraz ze znajomymi przygotować na rok szkolny
Mazanku co my byśmy bez Ciebie zrobiły
Ty wiesz, że ja to Cię znajdę i nie omieszkam nie zapytać. Na razie jest ok, jedynie jeden berberys coś choruje, ale dam mu czas zobaczymy co będzie.
Ja umyłam wszystkie okna w domu, no dobra jeszcze w piwnicy mi zostały, i poprałam firany. Nie wiem co mnie pokusiło, aby kupić sznurkowe, to cholerstwo trzeba prać ręcznie, bo inaczej jeden wielki supeł.
Za to od jutra ogrodowo, bo mnie chwasty zjedzą
Na 1 zaplanowałam zakupy, tesco odbiór zakupów i obi, no bo cebulki są i trza mieć, bo umrę jak nie kupię.
W sobotę będzie pięknie i słonecznie, to trzeba się psychicznie
wraz ze znajomymi przygotować na rok szkolnyMazanku co my byśmy bez Ciebie zrobiły