Hop hooooooooooooooooooooooooooooooooooooop Madzenkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Haloooooooooooooooooo, pilny miedzynarodowy telefon do Ciebieeeeeeeeeee
Bociek dzwoni z ciepłych krajów.. odbierz Madżenka..bo tak się drze, że kabla nie trzeba ani innej komórki....
Może mu żabę jakąś wyślemy bo mu na tych Malediwach krab w gębie stanie ....
Zeta, ale tylko zabe - ksieciunia, ktos musi za ten pobyt uregulowac naleznosci - te Wasze masaze, spa, nurkowania, motolotnie i nie wiem co tam jeszcze bralyscie poza minibarem
No ja to myśle że ty jednak po tym wszystkim to ztamtąd poprostu sfruniesz ...więc nam tu nie ściemniaj rachunkami ...
A zaraz zaczne gryzc M mnie katuje megamixem Ona tanczy dla mnie czy jak to sie nazywa. Auuuuuuuuuuuuuu ratunku, trzymajcie mnie bo pojde siedziec za mord na wlasnym zonie slubnym
No co ty szlagier polskiego internetu, piebój na miarę międzynarodowej kariery, koncerty w Londynie, proposal nagrania po niemiecku Sie tanzt fur mich!!!
Chcesz mnie wykonczyc??? Myslalam, ze mnie troche lubisz Dam rade po niemiecku???
Jak ty nie dasz rady to kto???? Nie słyszałaś będzie szlagier na miarę Karel Gott po niemiecku!!!
Bociek dzwoni z ciepłych krajów.. odbierz Madżenka..bo tak się drze, że kabla nie trzeba ani innej komórki....
Zeta, ale tylko zabe - ksieciunia, ktos musi za ten pobyt uregulowac naleznosci - te Wasze masaze, spa, nurkowania, motolotnie i nie wiem co tam jeszcze bralyscie poza minibarem
3 razy czytałąm ze zrozumieniem.. i nie wiem co zrobiłą Scarlet, że była poimprezowa????? Bo ja w kinomatografi zacofana jestem A to co oglądam to jak przeminęło z wiatrem.....
Edit. czytam odpowiedź Marzenki .. i dalej nic nie mogę sobie przypomnieć z filmu.... taki był hicior..a ja raz i tylko jednym oczkiem paczałam....
Aniu chyba musisz zdzierżyć kilkugodzinny seans ta niezapomniana scena o zachodzie słońca!!!
A zaraz zaczne gryzc M mnie katuje megamixem Ona tanczy dla mnie czy jak to sie nazywa. Auuuuuuuuuuuuuu ratunku, trzymajcie mnie bo pojde siedziec za mord na wlasnym zonie slubnym
No co ty szlagier polskiego internetu, piebój na miarę międzynarodowej kariery, koncerty w Londynie, proposal nagrania po niemiecku Sie tanzt fur mich!!!
Bociek chyba fruwa w ciepłych krajach a drze się strasznie aż zaczyna skrzeczeć jak wrona!!!
Jak noga, widmo tej artrocostam odejszlo czy wisi jeszcze???
W przyszłą środe rezonans...
Najpierw z powodu nowego roku mój wniosek nie przesłali do ubezpieczyciela... Potem ubezpieczyciel potwierdził, że przysługuje mi bezpłatnie w ramach mojego pakietu.... Potem potwierdzenie nie dotarło do służby zdrowia...... I wreszcie po poszukiwaniach dzisiaj wyznaczono mi termin za tydzień....
A kolano sobie zaczyna puchnąć...
A ja proszę o wyjaśnienie co było z tą Scarlet..bo film oglądałam, ale szczegóły wyleciały i nic nie kumam...
Aniu byłam bardzo niedzisiejsza i gdy Magda70 zaczęła projetować rabatę z modrzewiami stwierdziłam, że jak Scarlett pomyślę o tym jutro i tak myśl do dzisiaj i koncepcji nie mam.
cześć Marzenko, ale tu się dzieje u Ciebie...a mnie nie dość, że dawno na forum nie było to w dodatku wypadły mi wszystkie wątki obserwowane nie wiem z jakiego powodu...Nowy Rok? Więc wpadłam na nowo zaznaczyć sobie i przy okazji wspomnieć, że na Czarnej dopadało co najmniej 5 cm i pada dalej.
o której spotykamy się w sobotę? Bo ja nie wiem czy dam radę w piątek przyjechać, bo moja Marianna ma przyjęcie dla koleżanek, ale będę kombinować.
Martuś - usunięcie powiadomień to kara dla Tych co nas zaniedbują
Ustaliłyśmy z Ewą, ze w sobotę zaczynamy o 9:00 bo jak zabalują w piątek to niech sobie po podróży odeśpią reszta też ma szansę dojechać