3 razy czytałąm ze zrozumieniem.. i nie wiem co zrobiłą Scarlet, że była poimprezowa????? Bo ja w kinomatografi zacofana jestem A to co oglądam to jak przeminęło z wiatrem.....
Edit. czytam odpowiedź Marzenki .. i dalej nic nie mogę sobie przypomnieć z filmu.... taki był hicior..a ja raz i tylko jednym oczkiem paczałam....
Aniu chyba musisz zdzierżyć kilkugodzinny seans ta niezapomniana scena o zachodzie słońca!!!
Jak noga, widmo tej artrocostam odejszlo czy wisi jeszcze???
W przyszłą środe rezonans...
Najpierw z powodu nowego roku mój wniosek nie przesłali do ubezpieczyciela... Potem ubezpieczyciel potwierdził, że przysługuje mi bezpłatnie w ramach mojego pakietu.... Potem potwierdzenie nie dotarło do służby zdrowia...... I wreszcie po poszukiwaniach dzisiaj wyznaczono mi termin za tydzień....
A kolano sobie zaczyna puchnąć...
Ha!!! Pakiety, ja zadzwonilam zaraz po swietach, ze potrzebuje pilnie zastrzyk a pani mnie radosnie poinformowala, zeby sie zglosic po 2 stycznia A gangrena szla
Niefajnie Madzenka, oj niefajnie.... To nie katar ani wzdecia
A zaraz zaczne gryzc M mnie katuje megamixem Ona tanczy dla mnie czy jak to sie nazywa. Auuuuuuuuuuuuuu ratunku, trzymajcie mnie bo pojde siedziec za mord na wlasnym zonie slubnym
No co ty szlagier polskiego internetu, piebój na miarę międzynarodowej kariery, koncerty w Londynie, proposal nagrania po niemiecku Sie tanzt fur mich!!!
Chcesz mnie wykonczyc??? Myslalam, ze mnie troche lubisz Dam rade po niemiecku???
A zaraz zaczne gryzc M mnie katuje megamixem Ona tanczy dla mnie czy jak to sie nazywa. Auuuuuuuuuuuuuu ratunku, trzymajcie mnie bo pojde siedziec za mord na wlasnym zonie slubnym
No co ty szlagier polskiego internetu, piebój na miarę międzynarodowej kariery, koncerty w Londynie, proposal nagrania po niemiecku Sie tanzt fur mich!!!
Hop hooooooooooooooooooooooooooooooooooooop Madzenkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Haloooooooooooooooooo, pilny miedzynarodowy telefon do Ciebieeeeeeeeeee
Bociek dzwoni z ciepłych krajów.. odbierz Madżenka..bo tak się drze, że kabla nie trzeba ani innej komórki....
Może mu żabę jakąś wyślemy bo mu na tych Malediwach krab w gębie stanie ....
Zeta, ale tylko zabe - ksieciunia, ktos musi za ten pobyt uregulowac naleznosci - te Wasze masaze, spa, nurkowania, motolotnie i nie wiem co tam jeszcze bralyscie poza minibarem