kurcze tyle siem napisałam i mi uciekło beeee ale to nic piszem znów ...Romuś co tam u Cię? zostawili na działce? w stawie czy co ? pisałaś ze wiaderko czerwone napełnione cieszę się bardzo ja czekam na pogodę bo znów mam zielony basen dla dzieciaków mus zmieniać wodę, dobrze że piątek był super to dzieciaczki się po chlupały a jak ja wymieniam to nadchodzi pora deszczowa hiii piesio śliczny taki słodki Podziwiam Twoje krajobrazy no i cudne szukanie nazwy kwiotka rudbekia śliczna jest jak jej dużo to super efekt jest ja nie mam niestety no cóż nie da się mieć wszystkiego i miejsca już nie ma u Ciebie będę podziwiać daj znać jak staw będzie lubię takie klimaty
Cudnie u Ciebie, piękne kwiatki. Powojniki zachwycają, ja nie mam ręki do powojników już chyba 3 zmarnowałam, albo za dużo podlewam albo zła odżywka sama nie wiem. Róże też cudne ta w kolorze fukcji najbardziej mi się podoba. Taka niespotykana. Pozdrawiam przy niedzieli!
Widzę że zakupki były. Kolekcja róż się powiększa,ile już masz? liczyłaś? Róża zapiera dech ,ciekawe jak się będzie sprawować. Uwielbiam róże mocno pachnące.
Piękne zdjęcie. Przypomniało mi się zdanie, którego użyłam do opisu mego ogrodu sprzed dwóch lat- "Ogród swój widziałam ogromnym" Nasz znajomy zwykł mawiać: "Wszystko dobre, co karmi duszę". Każda roślina w ogrodzie karmi ją aż nadto. Miłego relaksu!
Już za rok Twoje hortensje i trawy dadzą popis na frontowej.
Jolcia przepiękne widoczki och wywąchałam róże lawendę podziwiałam jeżówki i żałuję że groszku nie siałam tak cudnie pachnie a maciejkę posiałam przy drodze no i zapachu nie mam kiedy podziwiać beee no cóż nie wszystko się uda jak się chce buziolki miłej niedzielki
perovskia rewelacja! musze ją mieć
ale gugusia masz fajowego z moją Nataszką by sie nadał, zaraz by go całowała po nosku, ona tak lubi wylizać po buźce maluszki
szukałam obrazków i znalazłam ale ślicznie jajku no i jednak cudnie wygląda gdy wsadzi się obok siebie takie same okazy w ilości siła jak tam słońce na kubie jeee? bo u mnie parnooo ufff Buziolki