Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Moja działka na Dębowym Lesie 15:00, 24 lip 2016

Do góry

guzikowiec- jeden brzęk owadów na nim

Kurcze ale cudo, pierwszy raz widzę!
Moja działka na Dębowym Lesie 14:57, 24 lip 2016

Do góry
anabuko1 napisał(a)

No, tak,Juz się trochę ich przez lata dokupywania uzbierało
Nachyłki tez mam 2

Oman wielki, i prawdziwie wielki!! Wyrósł na 2,5 albo 3 metry chyba

Aniu u Ciebie zawsze wysyp kwiecia!Lilie cudne!
Moja działka na Dębowym Lesie 14:56, 24 lip 2016

Do góry
anabuko1 napisał(a)

Nie ma zaco
Jestem jak najbardziej za tym,żeby sadzić liliowce .Wcześnie na wiosnę wychodzą.Im większa kępa to ma więcej kwiatów.A jak przekwitną. to z liści samych też ładnie wyglądają

guzikowiec- jeden brzęk owadów na nim

Jeżówka Hot Lava

Jeżówki śliczne ja mam jedne te różowe a guzikowiec pierwszy raz widzę cudny
Ogrodowy song 14:54, 24 lip 2016

Do góry
frezja napisał(a)
Jeszcze z cyklu "Przed i Po"

Przed:

Po:

Piękne rozchodniki! ciekawa jestem w jakim kolorze.Jest moc Ewciu!
Hortensjada 14:50, 24 lip 2016

Do góry
bozga napisał(a)
I już koniec bo muszę lecieć do kuchni

Cudnie z tymi trawami!ale masz kwiatów! z resztą jak co roku )
Komendówka 14:44, 24 lip 2016

Do góry
roma2 napisał(a)
Znów mnie wywożą , zabieram Flipka uszatego i spadam do niedzieli, chyba, że rodzina o mnie zapomni i nie odbierze . Pozdrawiam Wszystkich serdecznie zza dziury, która ma być stawem.

kurcze tyle siem napisałam i mi uciekło beeee ale to nic piszem znów ...Romuś co tam u Cię? zostawili na działce? w stawie czy co ? pisałaś ze wiaderko czerwone napełnione cieszę się bardzo ja czekam na pogodę bo znów mam zielony basen dla dzieciaków mus zmieniać wodę, dobrze że piątek był super to dzieciaczki się po chlupały a jak ja wymieniam to nadchodzi pora deszczowa hiii piesio śliczny taki słodki Podziwiam Twoje krajobrazy no i cudne szukanie nazwy kwiotka rudbekia śliczna jest jak jej dużo to super efekt jest ja nie mam niestety no cóż nie da się mieć wszystkiego i miejsca już nie ma u Ciebie będę podziwiać daj znać jak staw będzie lubię takie klimaty
Tulipan - Tulipa 14:37, 24 lip 2016

Do góry
ryska napisał(a)
Tulipan Angelique z nasadzeń jesiennych. Ta różowość mnie trochę zaskoczyła tym bardziej, że miałam 5 sztuk z jeszcze wcześniejszego roku i są o ton jaśniejsze.
Może kupiłam z pomyłką w gratisie?
Tu widać różnicę.

Te ciemno różowe to nie są Angelique-też je mam- UPSTAR pełne późne(które też mam), względnie mogą to być Double Sugar też pełne późne.
Ogród wśród dębów. 14:36, 24 lip 2016

Do góry
Gożdzikowa - wiejski ogród 14:34, 24 lip 2016

Do góry
gobasia napisał(a)

Piękna Czo to za odmiana? Mam podobną NN, ale znacznie mniej wybarwioną.
Przerwa na kawę... 14:27, 24 lip 2016

Do góry
inka74 napisał(a)
I inne...

Królowa YL się mocno trzyma. Księżniczka i siostrzyczka piękne ale mało trwałe. Już gubią płatki.

MW nadal mnie zachwyca i kolorem i ilością kwiatów i ich różnorodnością. Gdyby jeszcze tak płatków nie gubiła no ale ideałów nie ma przecież.

Cudnie u Ciebie, piękne kwiatki. Powojniki zachwycają, ja nie mam ręki do powojników już chyba 3 zmarnowałam, albo za dużo podlewam albo zła odżywka sama nie wiem. Róże też cudne ta w kolorze fukcji najbardziej mi się podoba. Taka niespotykana. Pozdrawiam przy niedzieli!
Ogród Mirelli 14:20, 24 lip 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Ta była najdroższa cena 50,40 zł. Ślicznie pachnie.

Widzę że zakupki były. Kolekcja róż się powiększa,ile już masz? liczyłaś? Róża zapiera dech ,ciekawe jak się będzie sprawować. Uwielbiam róże mocno pachnące.
To tu- to tam- łopatkę mam ! 14:18, 24 lip 2016

Do góry
Makusia napisał(a)
HAniu, siedzę na tarasie i patrzę na zdjęcia Twojego ogrodu- trochę to "oszukaństwo" ale i tak odpręża
A dla Ciebie- to

Piękne zdjęcie. Przypomniało mi się zdanie, którego użyłam do opisu mego ogrodu sprzed dwóch lat- "Ogród swój widziałam ogromnym" Nasz znajomy zwykł mawiać: "Wszystko dobre, co karmi duszę". Każda roślina w ogrodzie karmi ją aż nadto. Miłego relaksu!

Już za rok Twoje hortensje i trawy dadzą popis na frontowej.
Znowu na wsi 14:16, 24 lip 2016

Do góry
Joku napisał(a)

Na koniec coś dla wielbicieli lawendowej ścieżki

Jolcia przepiękne widoczki och wywąchałam róże lawendę podziwiałam jeżówki i żałuję że groszku nie siałam tak cudnie pachnie a maciejkę posiałam przy drodze no i zapachu nie mam kiedy podziwiać beee no cóż nie wszystko się uda jak się chce buziolki miłej niedzielki
Ogród w skali mikro cz.II 14:12, 24 lip 2016

Do góry
gierczusia napisał(a)
Aaaa i ku pamięci

1. Kiedy najlepiej stosować larvanem na opuchlaki ??- ze strony producenta...

2. Jaki powinien być idealny przekrój kancików??? Lubię tak..jak krowie na rowie

No super ciekawostki poszłam w niedzielę do szkoły normalnie ha ha dzięki kochana
NewLife w ogrodzie 14:12, 24 lip 2016

Do góry
LyraBea napisał(a)

Przedwczoraj (to nic, że w niedzielę) przeprowadziłam pierwsze koszenie.

Na zdjęciach wygląda poprawnie, chociaż nie da się nie zauważyć łysych, podmytych placków. Z bliska wygląda znacznie gorzej, ale najważniejsze, że zarasta mi ten wielki kawał ziemi, który jeszcze niedawno był jednym wielkim kurzowiskiem i patelnią z przesypującym się piachem.

No tarawniczek robi wrażenie, mi też się zdarza "siedzieć" w ogrodzie w niedzielę chowam się za krzaczkiem Miłej niedzieli Beatko!
Ogród z uśmiechem 14:08, 24 lip 2016

Do góry
jolanka napisał(a)
Zanim z Wami pogadam to mus się najpierw pochwalić
Kupiłam troszkę różyczek :

Voyage

Souvenir de William Wood

Winchester Cathedral

Acropolis - pozazdrościłam Kasi

Jolu róże zachwycają!
Ogród Małej Mi - sezon 2016 13:59, 24 lip 2016

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Obiecana perwoskia... jest obłędnie piękna.. ładniejsza niż moja Chyba pora odmłodzić nasadzenie. Ta ma 3 sezon... i budleje swoje też wyciepię, posadzę młode, małe, takie są ładne, a te wielkie to jak drapaki.. Ma wysokość ogrodzenia, cięta wiosną niziutko. Na pomniejszeniu foto motylków nie widać .. a tam są

perovskia rewelacja! musze ją mieć
ale gugusia masz fajowego z moją Nataszką by sie nadał, zaraz by go całowała po nosku, ona tak lubi wylizać po buźce maluszki
Czasem słońce czasem deszcz 13:57, 24 lip 2016

Do góry
Kuba napisał(a)
a tymczasem dzień się budzi
moje odkrycie tego roku- oregano w donicy

szukałam obrazków i znalazłam ale ślicznie jajku no i jednak cudnie wygląda gdy wsadzi się obok siebie takie same okazy w ilości siła jak tam słońce na kubie jeee? bo u mnie parnooo ufff Buziolki
Sprzeczność w ogrodzie 13:55, 24 lip 2016

Do góry
Sprzeczność w ogrodzie 13:53, 24 lip 2016

Do góry
Na jednym krzaku 2 różne kolory miniaturka znowu kwitną maki to chyba ślazówka
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies