Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 17:41, 16 wrz 2016

Milka napisał(a)
Bardzo hortkowo, ogród piękny, alez nam te ogrody pięknieją, o ile za bardzo nimi się nie przejmujemy

Mój ogród jest opanowany przez hortensje I bardzo mi się to podoba Wróciłam teraz do domu po 5 dniowym wyjeździe i bardzo się cieszę, że mam w ogrodzie swój azyl

Anda 17:51, 16 wrz 2016

Wcale sie nie dziwię Ewuś, że jesteś happy po powrocie Twoja rabata z klonami jest cudowna, baaaardzo mi się podoba. Szkoda, że u nas nie można sadzić takich drzew przy płocie, bo bym ją co do joty skopiowała
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ewa777 21:31, 16 wrz 2016

Anda napisał(a)
Wcale sie nie dziwię Ewuś, że jesteś happy po powrocie Twoja rabata z klonami jest cudowna, baaaardzo mi się podoba. Szkoda, że u nas nie można sadzić takich drzew przy płocie, bo bym ją co do joty skopiowała

Dziękuję Ewciu Bardzo mi miło się zrobiło
A o co chodzi z tym sadzeniem drzew? Za blisko są płotu, czy za wysokie?

Katkak 21:33, 16 wrz 2016

Ewuniu przepięknie. Uwielbiam caluśki Twój ogród, ale ten przedogródek to jest naprawdę najpiękniejszy z pięknych .
LyraBea 08:09, 17 wrz 2016

Katkak napisał(a)
Ewuniu przepięknie. Uwielbiam caluśki Twój ogród, ale ten przedogródek to jest naprawdę najpiękniejszy z pięknych .
To prawda. Przedogrodek i ścieżka wzdłuż prowadząca do głębi ogrodu najpiękniejsze. Hortensje wyglądają zjawiskowo i ta rzeczka. U Ciebie nie ma przypadkowych nasadzeń. Wszystko przemyślane. Ślicznie.
Katkak 08:14, 17 wrz 2016

I jeszcze te żywe rzeźby Krzysia. Stworzyliscie cudenko Ewuniu
Ewa777 11:14, 17 wrz 2016

Katkak napisał(a)

Kasiu, bardzo mi miło Też bardzo lubię swój przedogródek i hortensje Krzysiu zaczął układać blachodachówkę na domku japońskim

A dla Ciebie jeszcze jedno ujęcie rabaty z ambrowcami

Ewa777 11:18, 17 wrz 2016

LyraBea napisał(a)
To prawda. Przedogrodek i ścieżka wzdłuż prowadząca do głębi ogrodu najpiękniejsze. Hortensje wyglądają zjawiskowo i ta rzeczka. U Ciebie nie ma przypadkowych nasadzeń. Wszystko przemyślane. Ślicznie.

Dziękuję Beatko Te dwie rabaty powstały pod wpływem Ogrodowiska. Czytałam wiele cennych wskazówek i dzięki temu powstały miejsca, które podobają się nam i przechodniom Już zatrzymują się nie tylko przed bonsai
Katkak 11:52, 17 wrz 2016

Ewa777 napisał(a)

Dziękuję Beatko Te dwie rabaty powstały pod wpływem Ogrodowiska. Czytałam wiele cennych wskazówek i dzięki temu powstały miejsca, które podobają się nam i przechodniom Już zatrzymują się nie tylko przed bonsai

Ale musi Wam być miło, że przechodnie zachwycają się Waszym ogrodem. No, ale wyjścia nie mają .
Ewa777 13:18, 17 wrz 2016

Katkak napisał(a)

Ale musi Wam być miło, że przechodnie zachwycają się Waszym ogrodem. No, ale wyjścia nie mają .

Przy domku japońskim dużo nas czeka pracy. Teraz rozwaliliśmy górkę, żeby dostać się do dachu. Ale mieliśmy i tak w planach wprowadzenie na niej zmian. Wiosną postawimy obok ściankę z lustrem i może uda się obsadzić górkę