Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Typografia ogrodu 19:10, 18 lis 2015

Do góry
chylę czoła wianek co jeden to piękniejszy
Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje 14:37, 18 lis 2015

Do góry
eee_taam napisał(a)

wiesz ...a jabyś jakąś instrukcje zameściła? jak to zrobić? i ile godzin?

sprayem prysnąć, trochę brokaciku, 2 bąbeczki ...o i na święta jak znalazł

Samo wyplatanie wianka jest szybkie ,dłuzej schodzi skrecanie rurek.Ja wianek wykonałam w 20 minut pózniej spryskałam białą farbą.Dość ciężko idzie łączenie dwóch końców wianka ja wiązałam grubszą nitką.Móje wianki są proste w wyglądzie dlatego ze nie lubię przepychu a białe zawsze do wszystkiego pasuje .
Typografia ogrodu 14:34, 18 lis 2015

Do góry
amelia_b napisał(a)
no i szczękę dziś zgubiłam wianek cudny, może byś i mi Asiu coś loftowego spłodziła? ja to chyba sobie gwiazdy z patyków zrobię jak skończę gwiazdy z betonu, nie mogę się coś zebrać pościel cudna szyć też mi się coś ostatnio nie chce, nic mi się nie chce nie no sama sobie coś zrobię
co ty tak wszystko na nie, w ciąży jestes czy co ???
Typografia ogrodu 14:32, 18 lis 2015

Do góry
Biurko jak las... no masz babo panela ... Ty masz głowę na karku... wianek Bossssski!
Typografia ogrodu 14:32, 18 lis 2015

Do góry
no i szczękę dziś zgubiłam wianek cudny, może byś i mi Asiu coś loftowego spłodziła? ja to chyba sobie gwiazdy z patyków zrobię jak skończę gwiazdy z betonu, nie mogę się coś zebrać pościel cudna szyć też mi się coś ostatnio nie chce, nic mi się nie chce nie no sama sobie coś zrobię
Typografia ogrodu 14:21, 18 lis 2015

Do góry
Tess napisał(a)
Wow, wianek cudny. A te maleńkie to koraliki jakies? Skąd się takie bierze?
No i kołderka śliczna. Ten materiał w gwiazdki mi się podoba. Skąd się taki bierze?

Jak to skad? Ode mnie w pakiecie z wiankiem a tak powanie to trzeba na ladnie rzeczy czasem sie napolowac choc na szczescie jakosc juz jest coraz lepsza w sprzedazy. Albo robic rozne rzeczy samemu.
A szylas juz cos z tego materiału w pasy o ktory pytalas?
Typografia ogrodu 13:57, 18 lis 2015

Do góry
Wow, wianek cudny. A te maleńkie to koraliki jakies? Skąd się takie bierze?
No i kołderka śliczna. Ten materiał w gwiazdki mi się podoba. Skąd się taki bierze?
Ogród Cioci cz. 3 13:29, 18 lis 2015

Do góry
Kapibara napisał(a)
Ja tu zaglądam na forum po dłuuugiej nieobecności, szukam Twojego watku nr 2 i co? Jest juz 3 i to ponad 100 stron! Gosiu Ty chyba w ogóle nie sypiasz, czy w innej strefie czasowej mieszkasz? Nie nadrobię zaległości więc tylko pochwalę piekna jesień u Ciebie, te wrzosy na pieńkach uroczo wygladają i ten wianek, aż chciałoby się przysiąść na progu Podoba mi się ta rabatka z hortkami, trawkami i jeżówkami; taka angielska jest, romantyczna

Cieplutkie pozdrowienia pozostawiam

Aguś gdzie Ty się podziewałaś? Sypiam i to sporo Dzieci urosły więc i czasu mam więcej
Ogród Cioci cz. 3 12:49, 18 lis 2015

Do góry
Ja tu zaglądam na forum po dłuuugiej nieobecności, szukam Twojego watku nr 2 i co? Jest juz 3 i to ponad 100 stron! Gosiu Ty chyba w ogóle nie sypiasz, czy w innej strefie czasowej mieszkasz? Nie nadrobię zaległości więc tylko pochwalę piekna jesień u Ciebie, te wrzosy na pieńkach uroczo wygladają i ten wianek, aż chciałoby się przysiąść na progu Podoba mi się ta rabatka z hortkami, trawkami i jeżówkami; taka angielska jest, romantyczna

Cieplutkie pozdrowienia pozostawiam
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 09:16, 18 lis 2015

Do góry
Urszulla napisał(a)
Zaglądam bo lubię patrzyć na efekty Twoich przemian ogrodowych i podczytywać ciekawe poradywianki i dekoracje to przecież ważny temat przed świętami na O.

Obkupiona jestem, mam trzy wielkie pudła z lat ubiegłych i ciągle jestem niezdecydowana na to, z czego podkład, czy jak od lat żywy, czy taki, że wianek da się przechować na następne lata albo na pamiątkę

W zanadrzu mam całkiem nowy, gotowy wianek (może być sam albo z dodatkami) - jest dość awangardowy...hmmm chyba w kuchni zawiśnie
Typografia ogrodu 18:10, 17 lis 2015

Do góry
Dominika11 napisał(a)
taki jakiś robi się świąteczny nastrój - pierniki - fiu fiu

Trzeba pielęgnować to co cieszy bo narodowo mamy odwrotna sklinnosc.

Swiatecznie swiatecznie...kolejny wianek koncze robic jeszcze tylko maly dodatek mysze zamontowac.ale to jutro. Dzis jeszcze kderke do kolyski mam w planie uszyc jak mlode pojda spac
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 06:20, 17 lis 2015

Do góry
Asisko_2005 napisał(a)
Piękne ozdoby. Ja zaczęłam też robić swoje. Wianek w czerni popełniłam.

O!!!! to koniecznie muszę Twoje cuda zobaczyć
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 07:49, 16 lis 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

To może zamówię jednak u Ciebie te kule + wianek na święta i ... sobie wrzucisz do skarbonki Wystarczy, że parę innych osób z forum tak zrobi i na wiosnę na trawki ze skarbonką pójdziesz

Mam naprodukowane kule i wianki tez juz robie w wiekszej ilosci wiec prosze bardzo jakbys na prawde chciala to pisz priv
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:30, 15 lis 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Hehe ja to raczej nie tyle mam potrzeby trawkowe (bo z zaopatrzeniem to dam rade) ale.potrezby finansowe by zasponsorowac te trawkowe

To może zamówię jednak u Ciebie te kule + wianek na święta i ... sobie wrzucisz do skarbonki Wystarczy, że parę innych osób z forum tak zrobi i na wiosnę na trawki ze skarbonką pójdziesz
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 21:02, 15 lis 2015

Do góry
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 21:02, 15 lis 2015

Do góry
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 15:26, 15 lis 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Czekamy na wianek

Sebku, na razie materiały (głównie świąteczne) złożone w sprzątniętym garażu Nie mam jeszcze wszystkiego, co mam zaplanowane Może jutro, może we wtorek
Na jesienny nie mam pomysła
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 11:57, 15 lis 2015

Do góry
Czekamy na wianek
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 16:28, 14 lis 2015

Do góry
Z bliska wianek wygląda tak
Typografia ogrodu 22:44, 13 lis 2015

Do góry
Konieczki napisał(a)
Wianek pierwszą klasa, ja coś wiem na ten temat
No popatrz zalaliscie fundamenty, suuuper. U mnie wykopy czekają i sobie poczekają do przyszłego sezonu. Ja niedawno wróciłam z pracy a mój eM zawsze czeka na mnie z takimi robotami że to niby mam nadzorować... Ech a ja znowu lecę i to chyba teraz na dłużej. No cóż dozylam takiego etapu, że już nie pieniaczę tylko czekam - nie dziś to za rok

Milo
Nadzór to bardzo wazne zadanie.lepiej czasem czekac niz robic szybko a bez zapalu bo efekty moga byc wtedy marne.oby wykopy sie nie zniszczyly tylko. My obie takie betonowe
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies