Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

Urszulla 19:11, 17 lis 2015

Gosiu, Kasia dobrze zauważyła Twoje skarby ogrodowe macham
Ewa777 19:42, 17 lis 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

To teraz trzeba zużywać aby miejsce robić

Właśnie je zużywam, bo coś mnie od wczoraj drapie w gardle Najchętniej pomilczałabym sobie przez dzień chociaż, to pewnie byłoby lepiej, ale się nie da w mojej pracy
A jeszcze przygotowujemy się do konkursu i koncertu, więc śpiewania też więcej
Kapibara 12:49, 18 lis 2015

Ja tu zaglądam na forum po dłuuugiej nieobecności, szukam Twojego watku nr 2 i co? Jest juz 3 i to ponad 100 stron! Gosiu Ty chyba w ogóle nie sypiasz, czy w innej strefie czasowej mieszkasz? Nie nadrobię zaległości więc tylko pochwalę piekna jesień u Ciebie, te wrzosy na pieńkach uroczo wygladają i ten wianek, aż chciałoby się przysiąść na progu Podoba mi się ta rabatka z hortkami, trawkami i jeżówkami; taka angielska jest, romantyczna

Cieplutkie pozdrowienia pozostawiam
malgorzata_s... 13:24, 18 lis 2015

Katkak napisał(a)
Gosia teraz kiedy kwiecia już mało (u Ciebie jak zwykle więcej niż u innych ) uwagę na siebie zwracają Twoje dwa śliczne niwaki, te posadzone obok siebie, ten zielony i niebieski. Częściej powinnaś je pokazywać, bo właściwie jeśli je widać na zdjęciach, to tylko przy okazji pokazywania innych rzeczy gdzieś się na fotę załapią. A to prawdziwe gwiazdy przecież . Pokazuj, pokazuj, pokazuj . I powiedz ile w sumie one lat mają i od jak dawna formujesz je w ten sposób? Masz prawdziwe skarby w ogrodzie - takie drzewka kosztują dobre kilkaset złotych . A może i więcej .

Kasiu to były krzaczory do wywalenia. Pomyślałam że poobcinam a wywalić zawsze mogę. Tak sobie rosną od 5 lat. Kształtuję je tak sobie bo dojścia tam dobrego nie mam.
malgorzata_s... 13:24, 18 lis 2015

Kindzia napisał(a)
Buziolki

Buziolki
malgorzata_s... 13:25, 18 lis 2015

Urszulla napisał(a)
Gosiu, Kasia dobrze zauważyła Twoje skarby ogrodowe macham

Ja na nie wcale nie zwracam uwagi bo nie rosną na widoku
malgorzata_s... 13:27, 18 lis 2015

Ewa777 napisał(a)

Właśnie je zużywam, bo coś mnie od wczoraj drapie w gardle Najchętniej pomilczałabym sobie przez dzień chociaż, to pewnie byłoby lepiej, ale się nie da w mojej pracy
A jeszcze przygotowujemy się do konkursu i koncertu, więc śpiewania też więcej

Kochana naturalne leczenie to jest to Kiedyś na śpiewanie to jajka pili, może więc ajerkoniak?
malgorzata_s... 13:29, 18 lis 2015

Kapibara napisał(a)
Ja tu zaglądam na forum po dłuuugiej nieobecności, szukam Twojego watku nr 2 i co? Jest juz 3 i to ponad 100 stron! Gosiu Ty chyba w ogóle nie sypiasz, czy w innej strefie czasowej mieszkasz? Nie nadrobię zaległości więc tylko pochwalę piekna jesień u Ciebie, te wrzosy na pieńkach uroczo wygladają i ten wianek, aż chciałoby się przysiąść na progu Podoba mi się ta rabatka z hortkami, trawkami i jeżówkami; taka angielska jest, romantyczna

Cieplutkie pozdrowienia pozostawiam

Aguś gdzie Ty się podziewałaś? Sypiam i to sporo Dzieci urosły więc i czasu mam więcej
Urszulla 19:39, 18 lis 2015

Gosiu, macham wieczorową porą przed spaniem z tą tęczą to miałaś szczęście że ją widziałaś ja już na tę pogodę nie narzekam mimo że wieje bo za tydzień ma być tylko 2st.brrrrr..wolę te 10st i wiatr.
Kapibara 20:20, 18 lis 2015

Gosiu real mnie pochłonął i praca w korporacji Po 10 godzinach przed monitorem i 2 do 3 w pks / obwodnicę budują... / jedyne o czym marzę to łóżko. Nawet stos książek na stoliku nocnym leży nietknięty od miesięcy

Ale liście wygrabione, byliny poprzycinane, tulipanów skrzynka wsadzona. A co najwazniejsze kupiłam 50 sadzonek truskawek, więc liczę w przyszłym roku choć na 3 sztuki z każdego krzaczka