Ciekawe czy coś z nich wzejdzie? jakby co to wiosną Ci wykopię. dziś ten ślaz ścinałam na krótko.
Dziś Artemis robiłam zdjęcie- kwitnie jedna, cztery mają postój- ale co się dziwić jak niedawno posadziłam
Jesiennie się zrobiło w ostatnich dniach
Ale ja dopiero wyjeżdżam na urlop,więc w sercu maj a na ogrodzie znowu róże zaczynają kwitnąć,kiedy ja wyjezdżam Gospel
Prince poszaleje lada chwila.. Burgundy
Wiliame łysy od dołu,ukrywa się w liściach budleji Mariatheresia
Crocus się rozbujała
A Summer Song nie zwraca uwagi ani na słonko,ani na deszcz ,tylko sobie kwitnie.
Zdjęcia przed i po ukazują rozmiar zmian jakich dokonałaś. Kopciuszkowa, już kiedyś pisałam, to po prostu księżniczka, wjazdowa ślicznie się prezentuje i na pewno robi wrażenie na odwiedzających, psiowa, cóż nie widziałam jeszcze, żeby pieski miały takie piękne otoczenie, a różanka z jedną i drugą różą ciekawa, na mnie największe wrażenie na niej robi ML
Powiedz, jak sobie radzisz z odrostami bluszczu na tej rabacie, mam bluszcz w kilku miejscach i to jest katorga, żeby go regulować
Pomidory apetyczne i suszone i świeże.
W subiektywnym rankingu pomidorowym udział wzięło 7 odmian.
Po naradzie komisji w składzie: ja, on i ona wygrał pomidor Beauty King.
Kolor żółty z czerwonymi paskami, soczysty, słodki, wyrazisty o bardzo bogatym bukiecie.
Z koktajlowych Black Cherry
Pozostałe czyli: Bawole Serce, Bychyi Lop, San Marzano, Syberian, Currant Sweet Pea bardzo smaczne. W gruncie zaczyna mi atakować zaraza ziemniaczana.