Danusia: Irenka ! dawaj, będziemy ciachać ! Irenka: eee. może nie, bo sobie krzywdę tym zrobię....
Danusia: to może ktoś inny chętny?
Danusia: ok, kazał pan, musiał sam, pokażę wam jak się to robi...tylko mi tu się nie kręcić...
Danusia: o! nagle wszyscy się znaleźli !!! Za późno ! To moje zabawki !
Danusia: to pokażę wam cięcie z przytupem...cykajcie fotki
Irenka: chyba się jednak zdecyduję....hmmm
Irenka: hehe Danusia, skrzywiłaś nożyce !!! to ja rezygnuję... Danusia: kto mi tu czary rzucił na moje nożyce???!!!
Witek: o Danusia, to tutaj się tak skrzywiły, na tym małym listku ! Danusia: cholera! faktycznie... Irenka: ?
Witek: no i co najlepszego narobiłaś? Irenka: ja? to nie ja ! eee...mnie boli głowa... Danusia: cicho, tam, spróbuję od drugiej strony na tym liściu, to może je wyprostuję...
Irenka: no, dalej, niech się uda, a co jeśli nie?
Danusia: oh, nie martwcie się, to przyklepiemy tą łopatką... Madżenka: obyś miała rację...
Zetka ile śniegu jeszcze u Ciebie ...pięknie masz
pytałam już u Madżenki .... a pokażesz swoje donice??? .... wiesz o które chodzi? o te puste ... jeszcze
Oj ciekawa jestem, ciekawa... I powiedz źe to od tego importera z sąsiedztwa...!!!???
nie wiesz gdzie można kupić takie czarne donice kupić
Kondzio obiecuję w przyszlym tygodniu zalinkować sklep, ktory obserwuje. Ale najpierw osobiście sprawdzę jak są wykonane, bo po wpadce z lampkami bożonarodzeniowymi nie chcę nikogo w maliny wpuscić.
Danusku dziękuję za inspirację. Jednak szare donice i bukszpan to jest to!!!!
białe będą u mnie tylko prz tarasie kuchennym przy białych kanapach. Na froncie bedą szarości... Chyba że elewacje przemaluję na biało ...ale na drogę przy mojej ulicy chyba mam jeszcze ze dwa lata więc i elewacja będzie szara!
o maaatko z córko cóż się porobiło... nie mam od wczoraj powiadomień i jak ślepiec jestem... to ciężka praca tak odznaczyć ulubione wątki....
Oj tak ciężka robota
A może nie czyścisz co pewien czas powiadomień i obserwowanych wątków? Mi jeszcze nigdy nie wcięło powiadomień ale raz na jakiś czas robię porządki