Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Gosiniak 22:11, 03 sty 2013

Monika- dzięki, mam nadzieję że się uda i coś złowimy na tej wyprawie Żeby tylko pan od plantacji nie skapował się że moda na bukszpany dalej szaleje, cicho sza....pan nie może się dowiedzieć
zaczarowanaa 22:12, 03 sty 2013

o matkoooooooooooo zamowcie 2 tiry , jeden dla was drugi dla mnie , nie ma co sie rozdrabniac)))))
gierczusia 22:26, 03 sty 2013

zaczarowanaa napisał(a)
o matkoooooooooooo zamowcie 2 tiry , jeden dla was drugi dla mnie , nie ma co sie rozdrabniac)))))
nie noooo Agnieszko dla Ciebie wyślemy tym nowym LOT- owskim dreamlnerem ... Prawda Małgosiu ???
Gosiniak 22:33, 03 sty 2013

Nie ma sprawy, jeden tir w tą czy w tamtą....LOT- em to też jest myśl, nasze bukszpaniki zapięte w pasy , a po dotarciu do celu skaczą do naszych ogródków w spadochronach i co wy na to?
Gosiniak 23:17, 03 sty 2013

A ja miałam dzisiaj moją rabatkę "japońską " przedstawić, a właściwie jej początki bo dopiero w budowie, ale nic jutro mam nadzieję dam radę, teraz lecę już spać, bo oczy już nie wyrabiają
Madzenka 23:33, 03 sty 2013

gierczusia napisał(a)
Łożeszzzzzzz ale ilość ... Toż to ciężarówa potrzebna albo tir .... Dzięki za namiary - wielkie !! muszę spojrzeć na mapę ... A napiszesz jeszcze plizzzz jaką średnicę mają te bukszpany na oko ?? Bo u mnie z racji wiadomo czego ( wymiarów ogródeczka hhhihiii ) dużo się nie zmieści , więc muszę gruntownie tą kalkulację zrobić chociaż możliwość spotkahnia..... Aaa... Bezcenne

Kulki są mocno poczochrane, trzeba je mocno formować ale mają ok 30 cm, po cięciu radyklanym mialy ok 25-30 cm
Marlenaa 12:09, 04 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Nie ma sprawy, jeden tir w tą czy w tamtą....LOT- em to też jest myśl, nasze bukszpaniki zapięte w pasy , a po dotarciu do celu skaczą do naszych ogródków w spadochronach i co wy na to?

Ale się uśmiałam Wyobraziłam sobie te spadające bukszpany i humor się poprawił.
Gabrysia_ 12:12, 04 sty 2013

Taa...a ja oczyma wyobraźni widze łapiących te bukszpany haha
dorkow0 12:43, 04 sty 2013

Witam... To widzę szaleństwo bukszpanowe trwa, na zdrowie dziewczynki, jak najbardziej wskazane... Szczęśliwości tyle w jednym miejscu jeszcze widziałam i już mi się buzia śmieje do tych Bukszpanów... Jednego czy dwa może się skuszę, jakby jeszcze coś zostało po Waszych zakupach...
Zeta 12:50, 04 sty 2013

Zaraza bukszpanowa się rozprzestrzenia .....szkoda że tak daleko mieszkam ......załapałabym się do tego tira