Żeby tę rabatę skończyć czekałam 2 lata. To popatrz ile cierpliwości to wymaga. W zeszłym roku wsadzałam trzmielinowe patyczki bo miałam nerwa i jesienią szafirki, które pokochałam. Nie było mi z tym łatwo tak długo czekaća przez okno cały czas był paskudny widok dziś wykopałam szafirki. teraz trzmielina została do wykopania. myślę nad planem posadzenia.
Tzn, co że gliniasty, tzn. że się jeszcze nie zrobił? czekasz nadal? odpisz koniecznie w tej sprawie.
A u Gosi wczoraj pisałam o odkryciu, że mi się Mint Mist wysiał mikruski pod hortensję wsadziłam.
A co do przesilenia to tak bywa. ja wyjątkowo w lipcu pracuję bo mam siły w tym roku i na dodatek temp. mi sprzyja bo powyżej 25st to już tylko mogę sobie posiedzieć i poleżeć w ogrodzie
Prośba o pomoc. Ambrowiec posadzony w kwietniu. Od pewnego czasu coś się dzieje z liśćmi. Nie ma na nich żadnych mszyc, ani nic takiego. Co z tym robić. Z góry dziękuję za pomoc.
Piekne połączenie Mam stanowczo za mało jeżowek Jaka to róża jest? W tym kolorze mam Young Lycidas, ale malutka jeszcze. Miała już jednego ślicznego kwiata i podobny był właśnie do tych na zdjęciu.
jesusiczku takie miałam mieć 3 razy podchodziłam i normalnie mi uschły pewnie coś już było nie tak bo one przecież nie ma prawa uschnąć aaa na urlopie byłam a ono na pd tarasie w doniczkach stało... piękne! powidedz czy z takim małych sadoznek to ono szybko rośnie?
Dosadż do nich lilii, albo mieczyki. Fajnie wyglądają.
Ja mam i to i to.I jeszcze liliowiec. ale młody i jeszcze w tym roku w tym mieejscu nie zakwitnie
Tak to cudna róża.Na jednej łodyżce ma po kilka kwiatów.A ta zmienna kolorystka.Jest cudna.Moje serce mi ona też skradła
Hortensja Kyushu - jako pierwsza przyszła do mojego ogrodu i zapoczątkowała kolejną ogrodową- hortensjową miłość!! i lilia Nymph
Chyba pójdzie na jesieni do przesadzenia.Bo taka jasna i mały kontrast daje z tą hortką .Tutaj muszę kupić jakąś ciemniejszą lilie.