O, jak super. Podoba mi sie ten betonowy murek przy domu. Ogrodzenie to wiadomo Fajna architektura u Ciebie Ja mam taką rozdwojoną jaźnię, lubię styl wiejski landhaus, ale surowy nowoczesny też mi sie podoba.
Iwonko to ja dziękuję za zaproszenie i pogaduchy w cudownym ogrodzie pełnym kwiatów.
Cieszę się, że ogórasy smakują Do zobaczenia, bo tak jak piszesz czas szybko leci a tyle jeszcze tematów do ogadania mamy
Ta moja hortensja co to nie wiem czy ogrodowa czy nie tak wygląda:
Małgosiu cieszę się, że nie tylko ja jestem czarną owcą i jako jedyna ogrodniczkuję w niedzielę . U mnie na ulicy jestem jedyna, ale sąsiedzi chyba przywykli
Mam blisko do morza i staram się być tam tak często jak tylko się da, nawet jeden dzień spędzony niespiesznie w urlopowej atmosferze daje dużo energii Małgosiu kocham góry i staram się bywać w naszych górach przynajmniej raz na dwa lata
Moja szwedka na razie też nie zachwyca, kwitnie ale rozwiniętych pąków utrzymuje w największym szale dwa i na razie zbudowała marny krzaczek.
Z kranikiem czy bez widok na ogród niesamowity, zazdroszczę Ci tych kolorów...a jak Ci tak kranik przeszkadza, to nie można go bliżej ziemi zrobić? No i czy usuwasz przekwitłe kwiatostany przetacznikowca?
Chętnie je sobie obejrzę. Dziękuję
Zauroczyły mnie na zdjęciach kwiaty białej driakwi, kupiłam sobie 3 sztuki ale jeszcze nie kwitną.
Warzywnik i maki inaczej
Grusze to już dorodne drzewa! Szczerze mówiąc to wszystkie drzewa w Twoim ogrodzie zasługują już na uwagę. Zdecydowanie za mało je pokazujesz
Buziaki Kasiek