próba będzie ale to bez większego znaczenia bo jak wspomniałam małż i tak popapra TYM ... kolorem ... z Gdańska ... w końcu ... moja jedyna nadzieja w atmosferze ... deszczu ... śniegu ... itd
Te goździki kupiłem w zeszłym tygodniu - sprzedawczyni powiedziała mi, że są wieloletnie, ale jakoś w to nie wierzę Jak przekwitną to pójdą do ziemi - i zobaczymy czy przezimują
Trawka śliczna, no i caly ogród tyle co obejrzeć zdążyłam bo stron że hohoh- teraz będę śledzić na bieżąco, bo nowa jestem tu że tak powiem
Gratuluję występu u Maji i najlepsze życzenia urodzinowe- masz je dzień po moim m
Dziękuję - stron do nadrabiania jest dużo - w końcu jeszcze pierwszy wątek, ale na szczęście jest wizytówka
Spóźnione życzenia urodzinowe Sebku gratuluję występu w TV , bardzo naturalnie wypadłeś. Urzekły mnie Twoje zdjęcia z donicami na wejściu domu. Piękne
Nie spóźnione Urodziny w poniedziałek mam
O żesz no 9 lipca, ale coś mi się pokręciło bo przeglądając wątek zobaczyłam, że już dawno niektórzy życzyli wiec też się dołączyłam za to masz jeszcze kwiatucha i będę jedną z pierwszych rozpoczynających maraton życzeń
No dawno życzyli - rok temu A tak na serio - dziękuję
Sebku, zazdrosze tych piękności! I to wcale nie w pozytywnym znaczeniu Boskie te odcienie. TRochę się zbłaźnię, ale muszę zapytać - to pierwsze to goździki tak? One są.. dwuletnie? Siejesz czy kupujesz 'gotowe'?
PS: Te różowe lilie z werbeną wierzę, ze wyglądają pięknie. Masz chlopie oko
Agnieszko - baraga1904 - gdzieś doczytałam że jesteś z Rybnika, a to moje miasto powiatowe, więc witaj sąsiadko
Agnieszko - pagap - miło Cię gościć u siebie. Przypomniałaś mi zdjęcie przedogródka sprzed 2 sezonów i teraz widzę jak wszystko podrosło, zwłaszcza te klony, które na powyższej fotce były dopiero co posadzone, a obecnie koronę mają większą niż rh, które jest pomiędzy nimi. Muszę zrobić fotkę dla porównania.